Badkamer ontwerpprogramma

Ontwerp zelf uw badkamer

U heeft misschien al ideeën omtrent de indeling van uw nieuwe badkamer. Middels het Sanidrõme online badkamer ontwerpprogramma bieden wij u graag de mogelijkheid om zelf alvast uw ideeën te visualiseren.

Download het badkamer ontwerpprogramma en visualiseer zelf uw eigen badkamer ontwerpen. Daarna kunt u uw ontwerp doormailen naar een Sanidrõme badkamershowroom naar keuze. Er wordt dan contact met u opgenomen voor een afspraak in de showroom. Onze showroomadviseurs bekijken graag uw ontwerp en adviseren u over de (technische) mogelijkheden. Middels een 3D ontwerpprogramma kunnen zij een nieuw ontwerp maken of uw eigen ontwerp verder uitwerken.

Download badkamer ontwerpprogramma >

Hier vindt u een voorbeeld van een uitgewerkt badkamerontwerp gemaakt door één van onze badkameradviseurs.

Badkamerontwerp
Rust en ontspanning vindt u bij uitstek in de slaapkamer en badkamer. Dus waarom die twee ruimtes niet combineren? Dat is precies waar de klant bij dit ontwerp voor kiest, want baden en slapen is inderdaad prima in één ruimte te realiseren. In deze situatie werd dit mogelijk door een muur uit te breken. Het badmeubel staat nu opgesteld tegen een vrijstaande wand, in feite tegen het hoofdeinde van het bed aan. Het ligbad staat daar recht tegenover. De doucheruimte is uitgevoerd met een regendouche en het toilet heeft een ingebouwde geurfilter.