Complete badkamers

Bent u zich aan het oriënteren voor een nieuwe badkamer? De badkamerspecialisten van Sanidrõme kunnen u helpen met het ontwerpen van uw nieuwe badkamer tot en met de installatie van de badkamer. Achter elke Sanidrõme badkamer showroom schuilt namelijk een erkend installatiebedrijf.

Onze badkamer showrooms

Bezoek vrijblijvend een van onze vele badkamer showrooms. Kies uw stijl, combineer en creëer uw persoonlijke badkamer. Van trendy tot klassiek en van eenvoudig tot uitbundig.

Badkamer showrooms bij u in de buurt »

Deskundig advies voor uw nieuwe badkamer

Onze badkamerspecialisten beschikken over ruime ervaring en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Bespreek uw wensen en ideeën en zij adviseren u graag over de realisatie van uw badkamer.

Uw eigen badkamer ontwerpen »

Vakkundige installatie van uw complete badkamer

Indien gewenst verzorgen wij de complete installatie of renovatie van uw badkamer met eigen installateurs. Dit heeft een aantal voordelen. Onze vakkundige installateurs hebben verstand van sanitair en techniek, zodat u ervan op aan kunt dat alles in uw badkamer precies functioneert zoals het moet. Doordat wij alles in eigen hand houden, heeft u bij Sanidrõme vanaf het allereerste moment één aanspreekpunt voor uw badkamer. Dit werkt voor u snel en efficiënt. Tot slot bent u verzekerd van kwaliteitsgarantie op alle uitgevoerde werkzaamheden.

Complete Badkamer installatie »