8.6

In de badkamer is een badkamermeubel onmisbaar. Een badkamerkast biedt voldoende en praktische opbergruimte, zodat u zich niet hoeft te storen aan rondslingerende spullen. Daarnaast is een badkamerkast zeer bepalend voor de sfeer die u in uw badkamer wilt oproepen. Kiest u voor de warmte van een houten badkamermeubel, de stijl van een landelijk badkamermeubel of houdt u toch meer van strak en gaat u voor een design badkamermeubel?

Badkamermeubels in vele samenstellingen

De variatie in badkamermeubels is groot. Badkamermeubels, een wastafelmeubel of badkamerkast zijn in vele kleuren en vochtbestendige materialen verkrijgbaar en te combineren met diverse wastafels en een badkamerspiegel of spiegelkast naar keuze. Met de eigentijdse badkamermeubel en spiegelkast collecties van Assenti, Primabad, Xclusive, Laguna (vh. Puris) en Keuco biedt Sanidrõme een ruim assortiment badkamermeubels, badkamerkasten, wastafelmeubels, badkamerspiegels, spiegelkasten en verlichting voor zowel de kleine als de ruimere badkamers.

Badkamermeubel op maat

U bent misschien op zoek naar een badkamermeubel op maat, met een speciale afmeting en voorzien van specifieke kenmerken. Ook dan bent u bij Sanidrõme aan het juiste adres. Wij bieden maatwerk badkamermeubels, zonder enige beperking. En waarbij u bovendien zelf de grepen, verlichting, samenstelling en zelfs RAL-kleur van uw badkamerkast kunt bepalen. Ideaal toch! Een mooiere badkamerkast dan uw eigen badkamerkast bestaat er niet. Ook voor de kleinere badkamer of het toilet biedt Sanidrõme passende badkamermeubels.

De nieuwste snufjes in een badkamermeubel

Ook badmeubel ontwerpers gaan met hun tijd mee. In de nieuwste badkamerkast en spiegelkast collecties vindt u de volgende technische snufjes:

  • Energiezuinige, geïntegreerde en dimbare LED verlichting met kleurlicht
  • Soft close voor het geruisloos sluiten van de laden
  • Push to open technologie voor het handig openen van laden
  • Spiegelverwarming voor een aanslagvrije spiegel
  • Geïntegreerde docking station voor smartphone

Kom de noviteiten op het gebied van badkamermeubels en spiegelkasten bekijken bij Sanidrõme.

Door de cookies te accepteren of gebruik te blijven maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.