8.6

Een wastafelkraan is niet alleen functioneel, maar is ook een belangrijk element die medebepalend is voor de uitstraling van uw badkamer. Voor wastafelkranen is er veel keuze in design, vorm, kleur en hoogte. Met kranen van Hansgrohe, Dornbracht, Keuco en Xclusive by Nobil heeft Sanidrõme alles in huis om ook voor u de perfecte wastafelkraan te vinden. Kom langs in een van onze showrooms om inspiratie op te doen.

Kies een wastafelkraan met de gewenste hoogte 

Afhankelijk van de hoogte van de wastafelkraan kunt u zich bijvoorbeeld makkelijk opfrissen, handen en haren wassen of even een lekker glas water vullen bij de wastafel. Daarnaast kan de hedendaagse wastafelkraan over talrijke technische snufjes beschikken. Vanuit de muur of op de wastafel, met één hendel of twee grepen, hoog of laag. De mogelijkheden en combinaties zijn eindeloos!

Welke wastafelkraan past bij u?

Bent u op zoek naar een wastafelkraan die past bij het design van uw badkamer èn die voorziet in uw praktische behoeftes? Laat u inspireren in één van de Sanidrõme showrooms, of bekijk ons inspiratieboek ‘BadkamerBreed’. Hier kunt u pagina’s vol badkamer inspiratie, tips en voorbeelden vinden. Een impressie van het inspiratieboek is eenvoudig online aan te vragen.

Door de cookies te accepteren of gebruik te blijven maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.