8.6

Een behaaglijke badkamer wil iedereen. Daarom worden bijzondere voorwaarden gesteld aan badkamer verwarming. Elektrische vloerverwarming of traditionele vloerverwarming, spiegelverwarming, radiatoren en een cv ketel zijn de onzichtbare en vooral onmisbare leveranciers van deze warmte. Badkamer radiatoren hebben zich ontwikkeld tot designradiator die tevens dienst doet als handdoekradiator. Wij berekenen voor u de benodigde capaciteit van uw designradiator en/of vloerverwarming, zodat u verzekerd bent van een aangename temperatuur. In onze designradiator collectie van Vasco vinden wij ongetwijfeld een passend model.

Kies een cv ketel met voldoende warmwatercapaciteit

Snel en veel warm water voor een royale regendouche én tegelijkertijd de keukenkraan gebruiken, vereist een cv ketel met voldoende warmwatercapaciteit. Een luxe badkamer wordt pas echt een weelde met een warmwatervoorziening op topniveau: een Nefit cv ketel. Ook op cv ketel gebied zijn wij vakspecialist en we geven u graag een warm advies!

Door de cookies te accepteren of gebruik te blijven maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.