8.6

De oorsprong van de wastafel is terug te vinden in wat vroeger de wasplaats was en wordt tegenwoordig dan ook het middelpunt van de moderne badkamer genoemd. Wastafels zijn er in vele vormen en maten en hebben elk hun eigen unieke design. Zo is er voor elke badkamer een gepaste wastafel die past bij de badkameruitstraling die u wilt.

Veel variatie in wastafels

Waar de wastafel vroeger vaak uit een rechte of vierkante wasbak bestond, wordt de trend tegenwoordig aangevuld met ronde en ovale vormen. Ook zijn er meer mogelijkheden qua afmetingen en kunt u een wasbak zo breed kiezen dat u er met twee personen tegelijk gebruik van kunt maken. Liever ieder een wastafel voor zich? Dan kiest u voor een dubbele wastafel. Daarnaast kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een inbouwwastafel, een opzetwastafel of een hoekwastafel. Met wastafels van kwaliteitsmerken als Villeroy & Boch, Sphinx en Duravit is de keuze reuze!

Bekijk de wastafels bij Sanidrõme

Bent u op zoek naar een wastafel die aansluit op al uw badkamerverwachtingen? Laat u inspireren in één van de Sanidrõme showrooms, of bekijk ons inspiratieboek ‘BadkamerBreed’. In dit boek kunt u pagina’s vol badkamer inspiratie, tips en voorbeelden vinden. Een impressie van het inspiratieboek is eenvoudig online aan te vragen.

Door de cookies te accepteren of gebruik te blijven maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.