shop
8.6

Op zoek naar badkamer inspiratie? Kom badkamer ideeën opdoen bij Sanidrõme!

Een badkamer verbouwen is vaak een weloverwogen beslissing. Als die eenmaal genomen is, gaat u op zoek naar badkamer inspiratie en badkamer ideeën. Waarschijnlijk komt u er dan al snel achter dat het aanbod aan sanitair en tegels echt enorm is. Daarom bieden wij u graag de helpende hand om met badkamers voorbeelden en badkamer ideeën uw ideale beeld te vormen.

Sanidrõme biedt u inspiratie aan de hand van onderstaande onderwerpen:

Bezoek voor nog meer badkamer inspiratie een Sanidrõme showroom

Een bezoek aan een Sanidrõme showroom is een must om nog meer inspiratie op te doen. In de showroom vindt u diverse complete badkamers en complete toiletten. Uw Sanidrõme badkamerspecialist deelt graag zijn badkamer ideeën met u aan de hand van diverse voorbeeld badkamers in de showroom.

Brochure Aanvragen

Wilt u alle informatie over Sanidrõme graag nog eens op uw gemak doorlezen? Vraag dan vandaag nog de Sanidrõme brochure aan! U ontvangt deze digitaal.

brochure aanvragen

Afspraak in showroom

Heeft u al ideeën over uw nieuwe badkamer? En wilt u daarover graag in gesprek met een Sanidrõme badkameradviseur? Vraag dan hier een afspraak aan.

afspraak maken
Badkamer inspiratie ...
Laat u inspireren door de badkamer voor nu en later. De betere badkamer van Sanidrõme is voor alle leeftijden. Wanneer u toe bent aan een nieuwe badkamer of nieuw toilet, maar een complete badkamerruimte
Lees meer
Badkamer schoonmaken
Badkamer schoonmaken
Met de Sanidrõme sanitairreiniger BadkamerSchoon wordt het schoonmaken van de badkamer en toilet een fluitje van een cent.
meer inspiratie
Strak, stijlvol en m...
Strak, stijlvol en mooi zijn de uitgangspunten van Italiaans design.
Lees meer
Bad eruit, douchecab...
Als douchen in bad niet meer veilig voelt en een grote verbouwing niet wenselijk is, wordt het bad steeds vaker vervangen door een comfortabele douche zonder hoge instap.
Lees meer
Badkamer trends 2016
De badkamer trends anno 2016 volgens Sanidrõme: bad eruit douchecabine erin, Italiaans design sanitair en diverse toilet innovaties.
Lees meer
Badkamer verbouwen i...
Uw badkamer of toilet verbouwen? Bekijk het badkamer stappenplan om een idee te krijgen van wat er komt kijken bij een nieuwe badkamer.
Lees meer
Badkamer voorbeeld: ...
Doe inspiratie op in deze sfeervolle badkamer gerealiseerd door Sanidrõme.
Lees meer
Moderne badkamer met...
Doe inspiratie op in deze sfeervolle badkamer gerealiseerd door Sanidrõme.
Lees meer
Een badkamer voor nu...
Door goed op het badkamer ontwerp, de toegepaste materialen en productkeuzes te letten, creëert Sanidrõme prachtige badkamers voor alle leeftijden.
Lees meer
Landelijke badkamers
Kom ook voor landelijke badkamers naar Sanidrõme. We hebben diverse landelijke badkamer ideeën voor u in petto, passend bij uw landelijke badkamer stijl!
Lees meer
Moderne badkamers
Een moderne badkamer kent vele verschijningen. Ontdek onze moderne badkamer ideeën en laat u inspireren. Gaat u voor koele tinten of toch voor warm?
Lees meer
Wellness badkamer
Kom tot rust in een wellness badkamer van Sanidrõme. Ervaar wellness thuis met stomen, bubbelen, geuren, lichttherapie en masserende douchestralen.
Lees meer
Door de cookies te accepteren of gebruik te blijven maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.