8.6

Voor deze klant heeft Sanidrõme een levensloopbestendige badkamer gerealiseerd. Daar waar de badkamer eerst op de bovenverdieping gesitueerd was, wilde mevrouw de badkamer nu graag beneden hebben, evenals haar slaapkamer. Ze wilde een tijdloze badkamer, die levensloopbestendig en onderhoudsvriendelijk was. Zo opperde de Sanidrõme badkameradviseur het idee om in de aanbouw beneden een binnenmuur te slopen en enkele muurtjes te verzetten met als resultaat een badkamer in slaapkamer. De badkamer annex slaapkamer staat nu in directe verbinding met de keuken en wordt gescheiden door een glazen deur. De was- en toiletgelegenheden zijn uit het zicht in nissen geplaatst.

Comfort en gemak in de badkamer door bewuste productkeuzes

Qua producten is gekozen voor kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke producten. Zoals het Sphinx Rimfree toilet zonder spoelrand. Dit toilet heeft geen verborgen plekken waar zich vuil kan afzetten, waardoor het toilet makkelijker schoon te maken is. Ook is het toilet op de juiste hoogte geplaatst, rekening houdend met de lichaamslengte van mevrouw. Voor de badkamerkranen en douches is gekozen voor het merk Dornbracht. Qua design een zeer strakke uitvoering, wat versterkt wordt door de keuze voor inbouwkranen en de toepassing van de staaf handdouche in de doucheruimte. Het badkamermeubel is precies op maat gemaakt en voorziet met twee laden prima in de opbergbehoefte. In het privégedeelte zijn verschillende inbouwkasten gerealiseerd, dus aan opbergruimte geen gebrek. Alle natte ruimtes in het privégedeelte zijn betegeld met Xclusive vloertegels en wandtegels. De hele ruimte is voorzien van vloerverwarming, maar toch was het advies om ook nog ergens een designradiator te plaatsen voor het drogen/verwarmen van haar handdoek. Om snel veel vermogen te kunnen genereren, is gekozen voor een aluminium radiator van Vasco met handdoekbeugel. Om na het douchen ook nog lekker te kunnen slapen, is goede ventilatie onmisbaar. Daarom is gekozen voor een buitendakse ventilator, zodat het vocht snel wordt afgevoerd en het geluid buiten zit.

“Sanidrõme heeft mij volledig ontzorgd”

Mevrouw kijkt tevreden terug op het verbouwingstraject: “Sanidrõme heeft mij volledig ontzorgd in het traject van advies en ontwerp tot en met de bouwkundige werkzaamheden en de vakkundige installatie. En dat was me alles waard. Ze kwamen met goede adviezen en de monteurs hebben echt vakwerk geleverd. Ik heb samen met Sanidrõme mijn eigen senioren badkamer gerealiseerd, zodat ik hopelijk, ook als ik ouder wordt, lekker thuis kan blijven wonen. Het is nu al elke dag Genieten met een hoofdletter G!”

Door de cookies te accepteren of gebruik te blijven maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.