8.6

Nadat de kinderen uit huis waren gegaan, vroeg deze familie zich af wat te doen met al die vrijgekomen ruimte in huis. Ze kozen voor een nieuwe, comfortabele en moderne badkamer. Bij het badkamer ontwerpen heeft Sanidrõme rekening gehouden met de wensen van het echtpaar om hier ook in de toekomst te kunnen blijven wonen.

Badkamer van alle gemakken voorzien

Mede dankzij de adviezen van Sanidrõme is onze badkamer helemaal geworden wat we ervan verwachtten. De Sanidrõme badkamerspecialist heeft ons eerst uitgebreid voorgelicht over alle mogelijkheden. Ze kwamen zelfs met tips waar we zelf helemaal niet aan gedacht hadden. Neem de plaats van het bad en de grote inloopdouche; vanuit de slaapkamer loop je zo de douche in. Over het toilet zijn we trouwens ook heel enthousiast. Het heeft namelijk de extra functie dat het nare geurtjes filtert. De hele badkamer is heerlijk ruim en van alle gemakken voorzien zonder overbodige poespas.”

Door de cookies te accepteren of gebruik te blijven maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.