8.6

Met het vooruitzicht dat de kinderen bijna de deur uit zouden gaan, ontstond bij Koen (53) en Alette (51) de wens om hun badkamer te gaan verbouwen. “Na 23 jaar was dat geen overbodige luxe meer, dus dit was hét moment om daar verandering in aan te brengen”, aldus Alette. Met hun ideeën gingen ze op bezoek bij Sanidrõme.

Een badkamer in Scandinavische stijl

Tijdens de kennismaking met hun badkameradviseur werd al snel duidelijk waar Koen en Alette naar op zoek waren: een sfeervolle, comfortabele badkamer met kleuraccent voor het creëren van hun persoonlijke sfeer. Het toilet wilden ze graag in de nieuwe badkamer enigszins verdekt opgesteld hebben om zo toch nog enige mate van privacy te realiseren. Verder was de ruimte meer dan groot genoeg om zowel een ruime inloopdouche als een groot bad in het ontwerp op te nemen.

Voor de inloopdouche is gekozen voor een tweedelige maatwerk douchewand van HSK, waarvan het glas deels gesatineerd is voor extra privacy. Het glas is voorzien van een speciale coating, die ervoor zorgt dat water, kalk en vuil minder kans hebben zich te hechten, wat zorgt voor extra schoonmaakgemak. Om gelijktijdig gebruik te kunnen maken van de wastafel en voor het creëren van voldoende opbergruimte is gekozen voor een ruim badkamermeubel met composiet blad. Bovenop het hoogglans witte meubel van Primabad staan twee waskommen van Villeroy & Boch. De stijlvolle kranen van Keuco maken het geheel af.

Een laag muurtje zorgt voor een gedeeltelijke afscheiding van het toilet. Het toilet zonder spoelrand dat voorzien is van geurafzuiging biedt veel comfort, zowel qua schoonmaak als in het gebruik. Ideaal, aangezien het toilet zich in de badkamer bevindt. Om de ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten, is gekozen voor een asymmetrisch hoekbad van Villeroy & Boch met alle ruimte om lekker languit te gaan liggen!

"Onze nieuwe badkamer is nu echt een ruimte waar we graag in verblijven."

Eyecatcher in deze badkamer zijn zonder twijfel de in het oog springende wandtegels van Atlas Concorde. Het speelse tegelpatroon met grote tegels en mozaïek in lichte kleuren en turquoise geven het geheel een
frisse, Scandinavische look. Met de stijlvolle accessoires van Keuco en bijpassend Gira schakelmateriaal is de gedroomde badkamer van Koen en Alette een feit. “Hier kunnen we weer jaren mee vooruit. Onze nieuwe badkamer is nu echt een ruimte waar we graag in verblijven.”

 

Door de cookies te accepteren of gebruik te blijven maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.