8.6

Met het vooruitzicht dat de kinderen bijna de deur uit zouden gaan, ontstond bij Koen (53) en Alette (51) de wens om hun badkamer te gaan verbouwen. “Na 23 jaar was dat geen overbodige luxe meer, dus dit was hét moment om daar verandering in aan te brengen”, aldus Alette. Met hun badkamer ideeën gingen ze op bezoek bij Sanidrõme.

Een badkamer in Scandinavische stijl

Tijdens de kennismaking met een badkameradviseur van Sanidrõme werd al snel duidelijk waar Koen en Alette naar op zoek waren: een sfeervolle, comfortabele badkamer met Scandinavische kleuraccenten voor het creëren van hun persoonlijke sfeer. Het toilet wilden ze graag in de nieuwe badkamer enigszins verdekt opgesteld hebben om zo toch nog enige mate van privacy te realiseren. Verder was de ruimte meer dan groot genoeg om zowel een ruime inloopdouche als een groot ligbad in op te nemen.

Voor de inloopdouche kozen ze voor een tweedelige maatwerk douchewand waarvan het glas deels gesatineerd is voor extra privacy. Het glas is voorzien van een speciale coating die ervoor zorgt dat water, kalk en vuil minder kans hebben zich te hechten, wat zorgt voor extra schoonmaakgemak. Om gelijktijdig gebruik te kunnen maken van de wastafel en voor het creëren van voldoende opbergruimte, kozen ze voor een ruim badkamermeubel met een composiet blad en twee waskommen.

Het toilet zonder spoelrand dat voorzien is van geurafzuiging biedt veel comfort, zowel qua schoonmaak als in het gebruik. Ideaal, aangezien het toilet zich in de badkamer bevindt. Om de ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten, is gekozen voor een asymmetrisch hoekbad met alle ruimte om lekker languit te liggen!

"Onze nieuwe badkamer is nu echt een ruimte waar we graag in verblijven."

De eyecatchers in deze badkamer zijn zonder twijfel de in het oog springende wandtegels. Het speelse tegelpatroon met grote tegels en mozaïek in lichte kleuren en turquoise geven het geheel een frisse, Scandinavische look. Met de stijlvolle accessoires en bijpassend schakelmateriaal is de gedroomde badkamer van Koen en Alette een feit.

Bent u geïnspireerd geraakt door de prachtige Scandinavische badkamer van Koen en Alette? Ga dan eens langs bij een Sanidrõme vestiging bij u in de buurt en bespreek uw badkamerdromen met één van onze specialisten! Daar kunt u ook direct ons inspiratieboek ‘BadkamerBreed’ inzien, of bekijk de online versie van ‘BadkamerBreed’ op onze website.

Door de cookies te accepteren of gebruik te blijven maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.