8.6

De betere badkamer is een badkamer die volledig is afgestemd op de persoonlijke wensen en behoeften van onze klanten. De badkameradviseurs van Sanidrõme weten precies welke badkamerproducten er op de markt zijn om daar op de juiste manier invulling aan te geven. Zoals in het geval van Joke (74) en Loek (73).

Luxe badkamer voorzien van alle gemakken 

Joke: “Een levensloopbestendige badkamer klinkt zo hulpbehoevend, maar eigenlijk komt het daar wel op neer. Gelukkig zijn we nu nog hartstikke fit en energiek, maar dat zal ongetwijfeld een keer minder worden. Graag spelen we daar nu al op in door onze nieuwe badkamer te voorzien van alle gemakken. En dan niet met een ziekenhuisuitstraling, maar mooi en lekker luxe."

“De badkamer voldoet perfect aan onze wensen en behoeften. We kunnen hier hopelijk nog jaren mee vooruit!”

Toppunt van comfort in deze badkamer is de Geberit douchewc. Met één druk op de knop reinigt dit toilet met warm water het onderlichaam voor een schoon en fris gevoel. “Onze badkameradviseur wees ons op de voordelen van een douchewc. Ik was in het begin echt sceptisch, maar zou dit comfort voor geen goud meer willen missen!”, zegt Loek.

Voor het meubel is gekozen voor een ruime maatwerk opstelling van Assenti in een warme houtkleur met veel opbergruimte. Zelfs achter de spiegel zit opbergruimte door de keuze voor een spiegelkast met schuifdeuren. Door het zwevende wastafelblad ontstaat optisch een strak, ruimtelijk geheel en kan de onderkast optimaal benut worden. De douchecabine van Sealskin is geheel gelijkvloers gemaakt, wat het instappen vergemakkelijkt. Het antislip op de Bette douchevloer voorkomt dat Joke en Loek een uitglijder maken in de douche. Een opklapbaar douchezitje met rugsteun, handgreep en verstelbare douchestang brengen, evenals de thermostaatkraan met handig plateau ook extra comfort in de douchecabine.

Naast de vloerverwarming is de badkamer voorzien van een stijlvolle decorradiator van Vasco, voorzien van houders om handdoeken op voor te verwarmen of te laten drogen. De keuze voor lichte tegels van Villeroy & Boch maken de badkamer licht en ruimtelijk. Voor extra schoonmaakgemak zijn de wandtegels voorzien van CeramicPlus, waardoor vuil en kalk zich nauwelijks kunnen hechten op de tegels. Joke: “De badkamer voldoet perfect aan onze wensen en behoeften. We kunnen hier hopelijk nog jaren mee vooruit!”

Door de cookies te accepteren of gebruik te blijven maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.