Spoel uw geld niet door het putje!

Meer doucheplezier met een hansgrohe douche

Optimale eenheid in vorm en functionaliteit, daar staat hansgrohe voor als het gaat om badkamerproducten. De kranen, douches en thermostaten van hansgrohe zijn van topkwaliteit en vergroten uw doucheplezier. 

Bereken uw voordeel met de Waterbespaarcalculator

Water en energie zijn schaars en uw portemonnee niet oneindig diep. Spoel uw geld niet weg tijdens het douchen! U kunt tot 60% water- en energiekosten besparen. De Waterbespaarcalculator van hansgrohe berekent op basis van de samenstelling van uw huishouden en hoelang u gemiddeld doucht, precies hoeveel water en energie u zou verbruiken met een waterbesparende douche. Tussen de waterbesparende- en de normale douchekop kan al gauw honderden euro’s verschil in verbruik per jaar zitten! Gelooft u het niet? Probeer het zelf via www.hansgrohe.nl/service/waterbespaarcalculator.  

Relaxt douchen met waterbesparende douchekoppen

Waterbesparende douchekoppen zien er hetzelfde uit, ze verschillen niet in prijs met normale douchekoppen en ze douchen minstens even lekker. Het enige verschil met een normale douchekop is de EcoSmart-technologie. Deze technologie helpt u water besparen, doordat hij de waterdoorlaat stabiliseert en verlaagt. Bij douches zorgt deze techniek ervoor dat u nog maar 9 liter per minuut verbruikt (in plaats van de gebruikelijke 12 liter of meer). Zo gaan deze douches dus veel efficiënter met water om. Dat er minder water uit komt, merkt u nauwelijks: doordat deze douches een net iets ander binnenontwerp hebben, en het water vaak wordt verrijkt met lucht (AirPower), heeft u net zo veel waterplezier als met ‘normale’ producten.

Energie besparen en van mooi design genieten

Veel mengkranen en douches van hansgrohe zijn uitgerust met EcoSmart. Uw oude kraan of douche vervangen door een nieuwe is in elk geval de moeite waard. Bovendien bespaart u waardevolle energie als u kiest voor een mengkraan met CoolStart. Deze energiebesparende technologie helpt u bewuster omgaan met energie en geven standaard koud water met de greep in de middenpositie. Voor warm water draait u bewust de greep naar links, waardoor de leidingen zich niet onnodig vullen met warm water.

Kom de kranen en douches van hansgrohe beleven bij Sanidrõme

Bent u benieuwd naar de waterbesparende en energiezuinige badkamerproducten van hansgrohe? In de Sanidrõme showrooms kunt u diverse kranen en douches bewonderen of zelfs uittesten. Breng een bezoek aan de dichtstbijzijnde Sanidrõme showroom of maak een afspraak met één van onze badkameradviseurs.

publicatiedatum: 24 okt 2022

Vind uw showroom

Vind uw showroom

Alle Sanidrõme showrooms