Daar waar de badkamer vroeger niet meer dan een wasruimte was, is het nu dé ruimte in huis om in te ontspannen en uitgebreid aandacht te geven aan persoonlijke verzorging. Herkent u dit? Wilt u uw badkamer verbouwen om nog meer comfort toe te passen, zodat u ongestoord tot rust kunt komen? Bij het badkamer verbouwen en badkamer ontwerpen houdt Sanidrõme Fleming rekening met design, maar functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamer installatie en afwerking zijn daarbij even zo belangrijk.

Historie badkamerspecialist Sanidrõme Fleming

Eigenaren Hans en zijn vrouw Jolanda Fleming zijn nauw verweven met hun gerenommeerde bedrijf dat inmiddels al ruim 130 jaar bestaat. In 1950 nam de opa van Hans een smederij over. Daarna heeft het bedrijf verschillende metamorfoses doorgemaakt en is inmiddels uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf met badkamer showroom. In 2013 zijn wij uitgeroepen tot Sanidrõme Showroom van het Jaar.

A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels

Sanidrõme Fleming houdt de assortimentsontwikkelingen op het gebied van badkamers, sanitair en badkamertegels nauwlettend in de gaten. Als badkamerspecialist kijken we met de kritische ogen van onze klant en de ervaring als vakman, want wij willen zeker weten dat wij voor u kwaliteit in huis halen. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels voeren.

Badkamer verbouwen van A t/m Z

In de inspirerende showroom van Sanidrõme Fleming staan diverse opstellingen voor de badkamer, toiletruimte en wellness ruimte. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de badkamer verbouwen creëren wij op basis van uw persoonlijke wensen, beschikbare ruimte en budget de badkamer, toiletruimte of wellness ruimte die het beste bij u past. Tot in het kleinste detail. Vertrouw bij het badkamer verbouwen op uw Sanidrõme badkamerspecialist die u kan adviseren, de betere badkamer ontwerpt in 3D en deze ook nog eens vakkundig kan installeren. In dit hele traject van badkamer verbouwen begeleidt Sanidrõme Fleming u van A t/m Z en heeft u één aanspreekpunt.

Badkamers voor de regio Gorssel, Joppe, Eefde, Epse, Ruurlo en Borculo

Uiteraard is Sanidrõme Fleming niet alleen in de gemeente Lochem actief. Wij leveren en installeren complete badkamers en sanitair ook o.a. in de regio Gorssel, Joppe, Eefde, Epse, Ruurlo en Borculo.