SAN2242 Slider Tijd voor een nieuw geluid 500x500px v1Als ondernemer weet u hoe belangrijk het is om mee te gaan met uw tijd en marktontwikkelingen nauwgezet te volgen. Tijden veranderen nu eenmaal. Bij Sanidrõme weten wij al ruim 25 jaar wat het is om kennis met elkaar te delen en schaalvoordelen te behalen uit samenwerking. Als landelijke vereniging van 29 professionele badkamerspeciaalzaken die staan voor de betere badkamer van A t/m Z (van een gedegen advies en ontwerp t/m vakkundige installatie) hebben we een solide positie weten te veroveren in het brein van consumenten en weten we hoe we hen kunnen overtuigen onze showrooms te bezoeken.  

Ontdek de voordelen van samenwerking en krachtenbundeling

Heeft u al een badkamerspeciaalzaak? Of wilt u misschien een nieuwe sanitair showroom opzetten? Of heeft u belangstelling in de overname van een showroom? Het lidmaatschap van Sanidrõme biedt ook ú vele voordelen van samenwerking en krachtenbundeling, zodat u zich volledig kunt focussen op uw kernactiviteiten. Met een landelijk netwerk van badkamerspeciaalzaken staan we sterk en daarom zijn wij op zoek naar u! We gaan graag met u in gesprek over hoe we u financieel willen ondersteunen om juist nu lid te worden van Sanidrõme. U hoeft nu bijvoorbeeld géén entreegeld te betalen. En... we hebben nog meer financiële voordelen voor u in petto!

Onderscheidende invulling van formule-, assortiment- en reclamebeleid

In samenwerking met geselecteerde merkfabrikanten, toeleveranciers en diverse specialisten op het gebied van off- en online reclame zijn wij in staat op een onderscheidende manier invulling te geven aan het formule-, assortiment- en reclamebeleid. Voor het bedingen van marktconforme inkoopcondities maakt Sanidrõme deel uit van de inkoopvereniging SaniConnect. Naast commerciële en financiële ondersteuning wordt u tevens de gelegenheid geboden over allerlei onderwerpen mee te praten en te beslissen. We zijn tenslotte een vereniging van en voor de leden.

Kortom: het is tijd voor een nieuw geluid! 

Binnenzijde flyer