Optimale hygiëne, schoonmaakgemak en frisheid voor het hele gezin

Ontdek het Villeroy & Boch ViFresh toilet met open spoelrand voor vierdubbel schoonmaakgemak: het toilet is makkelijk te reinigen door het ontwerp zonder spoelrand, de optionele vuilafstotende toplaag CeramicPlus en is voorzien van een geïntegreerde toiletblokhouder. Optimale hygiëne, schoonmaakgemak en frisheid voor het hele gezin. Dat wilt u toch ook?

ViFresh

VIFRESH SUBWAY2 0 GERMAN DESIGN AWARD 200X141 CMYKVindt u toiletblokjes lekker ruiken, maar het plaatsen en wisselen een onhygiënisch klusje? Met ViFresh van Villeroy & Boch is dat verleden tijd. De innovatieve houder voor toiletblokken is achter de toiletzitting vrijwel onzichtbaar in het keramiek geïntegreerd. Gewoon het dekseltje openen (met kinderslot), een toiletblok plaatsen en weer sluiten. Bij elke spoeling komt er een aangename frisse geur in de badkamer vrij en wordt het toilet hygiënisch gereinigd.

DirectFlush

Het ViFresh toilet is voorzien van DirectFlush technologie. DirectFlush toiletten kunnen dankzij hun innovatief design zonder spoelrand bijzonder snel en grondig worden gereinigd. Er zit in het toilet geen rand, zodat je er met je gewone toiletborstel bij kunt komen. 

DIRECT FLUSH

CeramicPlus

Wilt u nog meer schoonmaakgemak? Kies dan voor de extra keramische laag CeramicPlus. Deze extra laag zorgt dat druppels samenvloeien en vuil en kalk zich moeilijk hechten. U bespaart hiermee nog meer tijd, water en schoonmaakmiddel.

Voorjaarskorting

Koop t/m 30 juni a.s.een ViFresh toilet bij Sanidrõme en u betaalt de prijs van het toilet zonder ViFresh*. Vraag in de showroom naar de aantrekkelijke actieprijs!

*Ga voor meer informatie en de voorwaarden naar de actiepagina van Villeroy & Boch.