Vrijstaand bad Britt van Xenz in wit-mat-grijs.
Baden
Aan het einde van een drukke dag verlangt u vast wel eens naar een heerlijk warm en ontspannend bad. Maar hoe gaat u een bad kopen dat perfect bij u past?
lees meer
Badkamermeubels
Badkamermeubels
In de badkamer is een badkamermeubel onmisbaar. Kiest u voor de warmte van een houten badkamermeubel, de stijl van een landelijk badkamermeubel of gaat u voor een design badkamermeubel?
lees meer
Complete badkamer
Complete badkamer
lees meer
Douchen
Douchen
Het douchecomfort neemt nog steeds toe en we nemen letterlijk meer ruimte om te douchen. De een kiest voor een inloopdouche, de ander voor de voordelen van een complete douchecabine.
lees meer

Inspiratieboek "BadkamerBreed"

Doe volop badkamer ideeën op met het Sanidrõme inspiratieboek "BadkamerBreed". Ligt gratis voor u klaar in onze showrooms!

bekijk online
Kranen
Kranen
Kranen zijn de meest gebruikte elementen in uw badkamer. Sanidrõme heeft alles in huis om de juiste badkamer kranen te kiezen voor de verschillende elementen in uw badkamer of toilet.
lees meer
Plafonds
Plafonds
De badkamer is de meest vochtige ruimte in uw woning. Dat stelt hoge eisen aan alle materialen in de badkamer en vooral aan het badkamer plafond.
lees meer
Toilet
Toiletten
Het toilet mag dan wel het kleinste kamertje in huis zijn, maar is bepaald niet het onbelangrijkste. Bij het inrichten van uw toiletruimte valt veel te kiezen.
lees meer
Wastafels
Wastafels
De hedendaagse wastafel heeft vele gezichten. De trend van rechte en vierkante wasbakken wordt aangevuld met zachte, ronde(re) vormen.
lees meer