Sanidrõme Hardeman in Veenendaal is Sphinx Top Dealer, Villeroy en Boch Sanitair en Wellness Selected Dealer, Villeroy en Boch Tegels Selected Dealer, Geberit AquaClean Partner en AXOR&friends Dealer.

Sphinx Top Dealer

SphinxtopdealerDoor Sphinx zijn wij benoemd tot Sphinx Top Dealer vanwege onze uitgebreide presentatie en kennis van Sphinx badkamer- en toiletopstellingen, goede service en vakkundige installateurs. Wanneer u één of meerdere Sphinx badkamer producten bij ons koopt, wordt u automatisch lid van de Sphinx Top Club en profiteert u van een aantal exclusieve voordelen. Vraag hiernaar in onze badkamer showroom.

Villeroy en Boch Sanitair en Wellness Selected Dealer

VenBSelectedDealerDankzij de vakkennis, ervaring, goede service en het gevarieerde en ruime showroomaanbod van Villeroy en Boch badkamer producten, zoals wastafels, baden, douchevloeren, meubels en andere badkamerbenodigdheden, behoort Sanidrõme Hardeman tot de Villeroy & Boch Sanitair en Wellness Selected Dealers.

Villeroy en Boch Tegels Selected Dealer

VenBSelectedDealerAls Villeroy & Boch Tegels Selected Dealer presenteren wij een ruim aanbod tegels in onze showroom. Wij zijn geselecteerd, omdat we voldoen aan de strenge eisen die Villeroy en Boch stelt om haar kwaliteit te garanderen. U krijgt hierdoor het beste advies dat aansluit op uw persoonlijke wensen en behoeften.

Geberit AquaClean Partner

Om u goed te kunnen adviseren over de Geberit AquaClean douche wc, worden wij als Geberit AquaClean Partner jaarlijks getraind. Daarnaast tonen wij een Geberit AquaClean presentatie in onze badkamer showroom, waardoor u de voordelen kunt zien van het gebruik van de Geberit AquaClean douche wc.

AXOR&friends Dealer

AxorFriendsAxor wordt in Nederland door geselecteerde dealers gepresenteerd en verkocht, waaronder Sanidrõme Hardeman. Als AXOR&friends Dealer presenteren wij diverse Axor collecties en/of producten in onze badkamer showroom, informeren wij u over de mogelijkheden en verzorgen wij ook de installatie van deze producten.