stap 1 stappenplan badkamer sanidrõme

Stap 1: Oriëntatiefase nieuwe badkamer

Een nieuwe badkamer begint natuurlijk met oriënteren. Online (via websites, social media en nieuwsbrieven), maar ook door badkamershowrooms te bezoeken, folders te bekijken en familie of vrienden te raadplegen. Met ons Pinterest-account bieden we u diverse borden vol badkamer inspiratie. Pin er gerust op los!

stap 2 adviesgesprek badkamerontwerp

Stap 2: Adviesgesprek en badkamerontwerp

Om meer de diepte in te gaan, plant u een adviesgesprek met een Sanidrõme badkameradviseur. Wij raden u aan vooraf een afspraak te maken, zodat u ervan verzekerd bent dat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken. Naar aanleiding van het adviesgesprek wordt een badkamerontwerp en offerte voor u gemaakt. Vooraf kunt u zelf ook al wat spelen met uw badkamerwensen met behulp van de online Sanidrõme badkamerplanner.

stap 3 planning badkamer verbouwen

Stap 3: Planning badkamer verbouwen

Na uw akkoord wordt de overeenkomst gesloten, worden afspraken gemaakt over de planning van de werkzaamheden en de producten voor u in bestelling gezet.

stap 4 voorbereidende werkzaamheden

Stap 4: Voorbereidende werkzaamheden

Voordat uw nieuwe badkamer kan verrijzen, worden eerst de nodige voorbereidingen getroffen. Uw trap en hal worden keurig afgeplakt om beschadiging/vervuiling te voorkomen. Daarna begint het sloopwerk van de oude badkamer. Vervolgens wordt het leidingwerk geïnstalleerd inclusief elektra, en ventilatie.

stap 5 plaatsen sanitair

Stap 5: Plaatsen sanitair

Het inbouwreservoir, bad en/of de douchebak worden geplaatst en ingebouwd. Eventueel worden extra wanden geplaatst.

stap 6 tegelwerk plafond

Stap 6: Tegelwerk en plafond

Wanden en vloer (desgewenst voorzien van wand- en/of vloerverwarming) worden betegeld, waarna het plafond met verlichting wordt gemonteerd. Eventueel worden er nog stucwerkzaamheden verricht.

stap 7 montage sanitair

Stap 7: Montage sanitair

Het sanitair wordt gemonteerd en daar waar nodig afgekit.

 

 

 

 

 

 

stap 8 oplevering badkamer

Stap 8: Oplevering badkamer

De badkamer wordt opgeruimd en bezemschoon opgeleverd, waarna u eindelijk kunt genieten van uw nieuwe badkamer!