vasco

Zoekt u een mooi badkamermeubel voor in uw badkamer, dat voldoende opbergruimte biedt en praktisch ingedeeld kan worden? Primabad biedt een ruim assortiment badkamermeubels voor zowel kleine als grotere badkamers. Met hoogwaardige materialen en voorzien van een oberispelijke afwerking staat Primabad voor kwaliteit, service en een lange levensduur.

Primabad daagt u uit om uw badkamermeubel helemaal naar eigen wens samen te stellen. Combineer wastafels, kommen, bladen, kasten en spiegel(kasten) uit het brede maatwerk Made NL en Original programma van Primabad, met volop keuze uit stijlen, materialen en (hout)kleuren en creëer uw custom made badkamermeubel. Uiteraard vochtbestendig én met veel opbergruimte.

Primabad foto   Blend Custom Made M23 A86 2500 mm1

Vakkundige montage door Sanidrõme van uw badkamermeubel

Naast productkwaliteit is het van essentieel belang dat uw Primabad badkamermeubel vakkundig wordt gemonteerd. Bij Sanidrõme kunt u rekenen op vakmanschap. Onze vakbekwame badkamerinstallateurs monteren uw badkamermeubel vakkundig zodat u er vele jaren van kunt genieten.

Ontwerp uw droombadkamer

Met de Sanidrõme online badkamerplanner kunt u eenvoudig zelf aan de slag om uw ideeën in 3D te visualiseren. Wilt u naast deskundig advies met onze badkameradviseurs aan tafel voor een goed doordacht en creatief 3D ontwerp, dan ontvangen wij u graag in één van onze showrooms voor een vrijblijvend advies. 

Gratis inspiratiemagazine BadkamerBreed

Haal nu gratis het nieuwe badkamer inspiratieboek BadkamerBreed op bij uw Sanidrõme showroom en ontdek de laatste badkamer trends en noviteiten in het 164 pagina dikke boek!

Badkamerbreed 2019 vrijstaand2 online

 

Publicatiedatum: 2 maart 2020