Het kan... een stankvrij toilet! Dankzij Geberit DuoFresh. Het verwijdert nare geurtjes bij de bron, filtert ze en blaast frisse lucht via de bedieningsplaat terug de ruimte in. De module is te combineren met verschillende Sigma bedieningsplaten. Ook achteraf, zonder verbouwing. Een stankvrij toilet, dat is een frisse boodschap voor iedereen!

Hoe het werkt

Waar luchtverfrissers stank tijdelijk maskeren en open ramen voor kou zorgen, doet de DuoFresh module zijn werk zonder ongewenste bijeffecten. Zodra de Geberit DuoFresh module achter de bedieningsplaat is aangebracht, worden onaangename geuren direct uit de toiletpot verwijderd; door de stille ventilator in de module worden nare luchtjes via de toiletpot en de wateraanvoerleiding naar het koolfilter achter de bedieningsplaat gevoerd. Hier wordt de lucht gereinigd en terug de ruimte ingeblazen. Zo blijft de toiletruimte continu fris ruiken en kan je het toilet met een gerust hart achterlaten voor de volgende gebruiker.

bigview Sigma50  Geberit ochtendritueel

Extra slimmigheidjes

Naast het verwijderen van nare geurtjes, voegt de DuoFresh module ook een aantal slimmigheidjes toe. Zo detecteert de ingebouwde sensor wanneer iemand de wc nadert en wordt de geurzuivering automatisch geactiveerd. Daarnaast gaat het LED-oriëntatielicht automatisch aan. Deze geeft voldoende licht om je ‘s nachts de weg naar het toilet te wijzen. 

bigview 08033919

Uiteraard vakkundig geïnstalleerd door Sanidrõme.

Vakkundige installatie door eigen vakmensen van Sanidrõme!Leon 10298 online gebruik

Bij Sanidrõme mag u rekenen op vakmanschap. Met onze eigen vakbekwame badkameradviseurs, installateurs en tegelzetters zorgen wij niet alleen voor deskundig advies met een creatief badkamerontwerp, maar installeren wij uw nieuwe badkamer met vakkundige uitvoering en hoogwaardige afwerking. U wordt van A t/m Z ontzorgd, heeft één aanspreekpunt en geniet met de kwaliteitsgarantie van Sanidrõme nog vele jaren van uw nieuwe badkamer en/of toilet.

Lees hier meer over Sanidrõme!

 

Publicatiedatum: 27 augustus 2019