BELANGRIJKE UPDATE: vanwege het Coronavirus hebben wij de Inspiratie Dagen gecanceld. Kijk voor actuele openingstijden onderaan op deze pagina.

Droomt u van een nieuwe badkamer, een trendy inloopdouche of van een badkamer met meer gemak en comfort? Kom dan langs bij Sanidrõme Hardeman en laat u inspireren tijdens de Inspiratie Dagen op 20 & 21 maart 2020!

Twee dagen vol inspiratie

Tijdens de Inspiratie Dagen valt er volop badkamer- en keukeninspiratie te beleven bij Sanidrõme Hardeman! Deze open dagen geven u de gelegenheid vrijblijvend een kijkje te nemen in onze showroom en uw ideale badkamer te ontdekken, door middel van diverse testactiviteiten van (wellness)producten zoals o.a. een douchewc, whirlpool en Sunshower (zonlicht en infrarood dat verwarmt, ontspant en pijnlijke spieren verzacht). Zo kunt u alvast uw nieuwe badkamer beleven!

Natuurlijk zijn naast kwaliteitsmerken sanitair, tegels en inbouwapparatuur ook verschillende badkamer-, toilet- en keukenopstellingen in uiteenlopende stijlen te zien én worden de laatste trends en noviteiten gepresenteerd. Onder het genot van een kopje koffie maakt u kennis met Sanidrõme Hardeman.

Persoonlijk, deskundig advies en ontwerp van uw nieuwe badkamer

Naast het ruime aanbod aan badkamer- en keukeninspiratie tijdens de open dagen, kunt u zich uitgebreid laten informeren over wat Sanidrõme Hardeman voor u kan betekenen. Wilt u graag advies bij het ontwerpen van uw droombadkamer? Schrijf u dan in voor 1 van de gratis ontwerpsessies tijdens onze Inspiratie Dagen. Onze badkamerexperts staan klaar om de betere badkamer voor u te ontwerpen. 

Wanneer u interesse heeft in een ontwerpsessie, meld u zich dan z.s.m. aan middels een e-mail gericht aan hardeman@sanidrome.nl. Vermeld duidelijk uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en de dag dat u de Inspiratie Dagen wilt bezoeken. De aanmeldingen worden door ons ingepland en vol is vol. Uw aanmelding is pas definitief als deze door ons aan u per e-mail bevestigd is.

Met eigen vakmensen maken wij hét verschil

Het kiezen van een nieuwe badkamer is een leuk en spannend, maar soms ook ingewikkeld traject. Bij Sanidrõme Hardeman mag u rekenen op vakmanschap. Met onze eigen vakbekwame badkameradviseurs, installateurs en tegelzetters zorgen wij niet alleen voor deskundig advies met een creatief badkamerontwerp, maar installeren wij uw nieuwe badkamer met vakkundige uitvoering en hoogwaardige afwerking. U wordt van A t/m Z ontzorgd, heeft één aanspreekpunt en geniet met de kwaliteitsgarantie van Sanidrõme Hardeman nog vele jaren van uw nieuwe badkamer en/of toilet. 

Gratis goodiebag

Kortom, er valt een hoop te beleven tijdens de Inspiratie Dagen! Bovendien ontvangt u als bezoeker een gratis goodiebag met leuke attenties, waaronder het 164 pagina dikke inspiratiemagazine BadkamerBreed vol badkamerinspiratie, trends en tips. Graag zien we u op 20 of 21 maart in onze showroom

Graag tot dan!

Publicatiedatum: 5 februari 2020