vasco

Al meer dan 40 jaar is Vasco marktleider én trendsetter op het gebied van radiatoren door middel van de perfecte synergie tussen comfort en design. Elke Vasco radiator is het gevolg van continue innovatie met als resultaat een toonaangevend assortiment Vasco radiatoren.

Voor het snel en duurzaam verwarmen van uw badkamer, zonder toegevingen te doen aan het design, ontwikkelde Vasco de BEAMS MONO-EL. Deze elektrische, aluminium designradiator is snel op temperatuur, heeft een optimale warmte afgifte en is leverbaar in diverse moderne kleuren én met functionele handdoekbeugel.

Beams mono interior 1vasco   Vasco foto

Vakkundige installatie door Sanidrõme Hardeman van uw Vasco designradiator

Naast optimale functionaliteit, een lange levensduur en stijlvol design is het van essentieel belang dat uw Vasco radiator vakkundig wordt geïnstalleerd. Bij Sanidrõme Hardeman kunt u rekenen op vakmanschap. Onze vakbekwame badkamerinstallateurs installeren uw designradiator vakkundig zodat u er vele jaren van kunt genieten.

De Vasco designradiatoren eens bewonderen?

Kom kijken tijdens de Badkamer Inspiratieweken van zaterdag 19 september tot en met 31 oktober en ontdek de designradiatoren van Vasco. In de showrooms zijn verschillende badkameropstellingen te zien én onder het genot van een kopje koffie worden de nieuwste trends en ontwikkelingen aan u gepresenteerd. Bovendien ontvangt u een gratis goodiebag bij uw bezoek (op=op).

Ontwerp uw droombadkamer

Met de Sanidrõme online badkamerplanner kunt u eenvoudig zelf aan de slag om uw ideeën in 3D te visualiseren. Wilt u naast deskundig advies met onze badkameradviseurs aan tafel voor een goed doordacht en creatief 3D ontwerp, dan ontvangen wij u graag in onze showroom voor een vrijblijvend advies. 

Gratis inspiratiemagazine BadkamerBreed

Haal nu gratis het nieuwe badkamer inspiratieboek BadkamerBreed op in onze showroom en ontdek de laatste badkamer trends en noviteiten in het 164 pagina dikke boek!

Badkamerbreed 2019 vrijstaand2 online

 

Publicatiedatum: 24 augustus 2020