Geef uw badkamer een eigentijds karakter met de FinishPlus kranen van hansgrohe in mat zwart of mat wit. Deze badkamerkranen zijn minimalistisch, elegant en maken uw moderne badkamer helemaal af.

Naast de matte trendkleuren zijn de FinishPlus kranen ook verkrijgbaar in metallic tinten waardoor de stijlmogelijkheden voor uw nieuwe badkamer eindeloos zijn. Met de kranen en douches van Hansgrohe kiest u voor topkwaliteit, waardoor u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe badkamer.

Gekleurde kranen voor een geheel eigen stijl

Kranen in matte trendkleuren mat zwart en mat wit passen helemaal in de moderne badkamer. In combinatie met een wastafel in een donker oppervlak of met gekleurde accessoires in de ruimte komen deze kleuren helemaal tot hun recht. 

HANSGROHE 38 har01005 JPG onder 1 mb

De stijlvolle glanzende metallic gekleurde FinishPlus kranen zijn zowel elegant als modern. Ze vormen in een donkere als lichte badkamer fraaie contrasten en zijn echte blikvangers. Combineer deze pronkstukken in uw badkamer bijvoorbeeld met een betonlook wand- of vloertegel of met elegante effen kleuren. Zo krijgt uw badkamer echt zijn eigen karakter.

HANSGROHE Chrome 2

HANSGROHE GOLD

Kom kijken tijdens de Inspiratieweken

Van zaterdag 19 september tot en met 31 oktober zijn de Inspiratieweken. Kom langs, geniet een laat u inspireren bij Sanidrõme Hardeman en ontdek de kranen en douches van hansgrohe. Er zijn verschillende badkameropstellingen te zien én onder het genot van een kopje koffie worden de nieuwste trends en ontwikkelingen aan u gepresenteerd. Bovendien ontvangt u een gratis goodiebag bij uw bezoek (op=op).

Vakkundige installatie door onze eigen vakmensen

Bij Sanidrõme Hardeman kunt u rekenen op vakmanschap. Onze vakbekwame badkamerinstallateurs installeren de kranen en douches van hansgrohe vakkundig, zodat u kunt vertrouwen op langdurig, comfortabel gebruik.

Kranen en douches van Hansgrohe staan garant voor:

  • Topkwaliteit u kunt vertrouwen op langdurig, comfortabel gebruik
  • Bekroond design hansgrohe werkt met wereldwijd succesvolle designers
  • Voor iedere stijl de juiste producten van avant-garde tot modern, klassiek en daartussen
  • Duurzaamheid producten die het milieu ontzien en water besparen
  • Een jarenlange traditie made in Germany sinds 1901
Publicatiedatum: 10 augustus 2020