Droomt u van een nieuwe badkamer, een trendy inloopdouche of van een badkamer met meer gemak en comfort? Kom dan langs bij Sanidrõme Helmink en laat u inspireren tijdens de Inspiratieweken vanaf zaterdag 19 september tot en met 31 oktober en ontvang een gratis goodiebag.

Volop badkamerinspiratie bij Sanidrõme Helmink

Tijdens de Inspiratieweken valt er volop badkamerinspiratie te beleven bij Sanidrõme Helmink! Het geeft u de gelegenheid vrijblijvend een kijkje te nemen in onze showroom en uw ideale badkamer te ontdekken, door middel van diverse testactiviteiten van (wellness)producten. Zo kunt u alvast uw nieuwe badkamer beleven!

Natuurlijk zijn naast kwaliteitsmerken sanitair en tegels ook verschillende badkamer- en toiletopstellingen in uiteenlopende stijlen te zien én worden de nieuwste trends en ontwikkelingen aan u gepresenteerd. Onder het genot van een kopje koffie maakt u kennis met het bedrijf en het team van Sanidrõme Helmink. 

Ook voor de betere keuken

Naast badkamerinspiratie kunt u in de showroom bij Sanidrõme Helmink ook terecht voor keukeninspiratie. Wij bieden een breed assortiment keukens aan in verschillende stijlen met daarbij een grote verscheidenheid aan inbouwapparatuur van de bekende A-merken. 

 Keuken Helmink

Persoonlijk, deskundig advies en ontwerp van uw nieuwe badkamer

Naast het ruime aanbod aan badkamerinspiratie, kunt u zich uitgebreid laten informeren over wat Sanidrõme Helmink voor u kan betekenen. Wilt u graag advies bij het ontwerpen van uw droombadkamer? Schrijf u dan in voor een gratis ontwerpsessie tijdens onze Inspiratieweken. Onze badkamerexperts staan klaar om de betere badkamer voor u te ontwerpen. 

Wanneer u interesse heeft in een ontwerpsessie, meld u zich aan door een e-mail te sturen aan helmink@sanidrome.nl en vermeld uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en welke dag u de Inspiratieweken wilt bezoeken. De aanmeldingen worden door ons ingepland en bevestigd. Uw aanmelding is pas definitief als deze door ons aan u per e-mail bevestigd is.

Met eigen vakmensen maken wij hét verschil2190377 sanidrome beeldmonteurs flyer800x800

Het kiezen van een nieuwe badkamer is een leuk en spannend, maar soms ook ingewikkeld traject. Bij Sanidrõme Helmink mag u rekenen op vakmanschap. Met onze eigen vakbekwame badkameradviseurs, installateurs en tegelzetters zorgen wij niet alleen voor deskundig advies met een creatief badkamerontwerp, maar installeren wij uw nieuwe badkamer met vakkundige uitvoering en hoogwaardige afwerking. U wordt van A t/m Z ontzorgd, heeft één aanspreekpunt en geniet met de kwaliteitsgarantie van Sanidrõme Helmink nog vele jaren van uw nieuwe badkamer en/of toilet. 

Gratis goodiebag tijdens de Inspiratieweken

Er valt een hoop te beleven tijdens de Badkamer Inspiratieweken! Bovendien ontvangt u als bezoeker een gratis goodiebag met leuke attenties, waaronder het 164 pagina dikke inspiratiemagazine BadkamerBreed vol badkamerinspiratie, trends en tips (op=op). 

Graag tot ziens in onze showroom

Publicatiedatum: 12 augustus 2020