Daar waar de badkamer vroeger niet meer dan een wasruimte was, is het nu dé ruimte in huis om in te ontspannen en uitgebreid aandacht te geven aan persoonlijke verzorging. Herkent u dit? Wilt u uw badkamer verbouwen om nog meer comfort toe te passen, zodat u ongestoord tot rust kunt komen? Bij het badkamer verbouwen en badkamer ontwerpen houdt Sanidrõme Helmink rekening met design, maar functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamer installatie en afwerking zijn daarbij even zo belangrijk.

Historie badkamerspecialist Sanidrõme Helmink

Ruim 35 jaar geleden is Helmink begonnen in Doetinchem. Recent is het bedrijf overgenomen door Willem Bogaard en Rob Schoonenberg van Jansen Terborg. Op basis van vakmanschap, een ruime showroom van 1.500 m² en een uitgebreid assortiment aan badkamers, keukens en haarden bedient Sanidrõme Helmink de particuliere markt in de regio Doetinchem.  

A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels

Sanidrõme Helmink houdt de assortimentsontwikkelingen op het gebied van badkamers, sanitair en badkamertegels nauwlettend in de gaten. Als badkamerspecialist kijken we met de kritische ogen van onze klant en de ervaring als vakman, want wij willen zeker weten dat wij voor u kwaliteit in huis halen. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels voeren.

Badkamer verbouwen van A t/m Z

In de inspirerende showroom van Sanidrõme Helmink staan diverse opstellingen voor de badkamer, toiletruimte en wellness ruimte. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de badkamer verbouwen creëren wij op basis van uw persoonlijke wensen, beschikbare ruimte en budget de badkamer, toiletruimte of wellness ruimte die het beste bij u past. Tot in het kleinste detail. Vertrouw bij het badkamer verbouwen op uw Sanidrõme badkamerspecialist die u kan adviseren, de betere badkamer ontwerpt in 3D en deze ook nog eens vakkundig kan installeren. In dit hele traject van badkamer verbouwen begeleidt Sanidrõme Helmink u van A t/m Z en heeft u één aanspreekpunt.

Keukens

Keukens2 Sanidrome HelminkEen andere pijler binnen het bedrijf is het ontwerpen, leveren en installeren van eigentijdse maatwerkkeukens. Wij bieden een breed assortiment in verschillende stijlen, van stoer landelijk tot modern of een combinatie van stijlen. Daarnaast hebben wij een grote verscheidenheid aan inbouwapparatuur van de bekende A-merken. Ontdek de laatste trends op keukengebied in onze showroom.

Haarden

Haarden Sanidrome HelminkIn onze showroom presenteren wij naast badkamers, tegels en keukens ook een mooie collectie sfeerhaarden voor het hele huis. In onze showroom kunt u zelf ons uitgebreide assortiment met gashaarden, elektrische haarden en palletkachels op uw gemak komen bekijken, inclusief onze schouwen van de allerbeste kwaliteit. De haarden worden vakkundig door ons geïnstalleerd en desgewenst voorzien van een ombouw met buitenafwerking naar keuze.

Badkamers voor de regio Arnhem, Velp, Zelhem, Ulft, Didam, Dieren en Hengelo

Uiteraard is Sanidrõme Helmink niet alleen in de gemeente Doetinchem actief. Wij leveren en installeren complete badkamers en sanitair ook o.a. in de regio Arnhem, Velp, Zelhem, Ulft, Didam, Dieren en Hengelo.