Sanidrõme Hoezen hanteert een strikt privacybeleid. Wij nemen uw privacy zeer serieus en gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke informatie. Dit privacybeleid geeft aan hoe wij omgaan met de gegevens van prospects, klanten en partners.

Opslag gegevens

Alle (persoonlijke) gegevens die verzameld worden via aanmeld- en aanvraagformulieren, telefoon en andere kanalen worden vrijwillig verkregen. De verzamelde gegevens worden opgeslagen in een eigen relatiebeheersysteem. Dit systeem is streng beveiligd. De gegevens worden op geen enkele manier beschikbaar gesteld aan derden. Ze worden niet uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een andere manier openbaar gemaakt.

Gebruik gegevens

De verzamelde gegevens worden gebruikt om onze prospects, klanten en partners te benaderen over diverse onderwerpen aangaande onze producten en diensten en intern marktonderzoek.

Gegevens wijzigen

In de Sanidrõme Hoezen nieuwsbrief staat een link waarmee u uzelf kunt afmelden voor de e-mail communicatie vanuit Sanidrõme Hoezen. Ook kunt u via ‘Profiel wijzigen’ uw persoonsgegevens aanpassen. U hebt te allen tijde het recht op inzicht in uw gegevens. Op verzoek haalt Sanidrõme Hoezen u uit haar bestand. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over dit privacybeleid, dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Sanidrõme Hoezen
Tel. 077 - 475 1333
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.