Daar waar de badkamer vroeger niet meer dan een wasruimte was, is het nu dé ruimte in huis om in te ontspannen en uitgebreid aandacht te geven aan persoonlijke verzorging. Herkent u dit? Wilt u uw badkamer verbouwen om nog meer comfort toe te passen, zodat u ongestoord tot rust kunt komen? Bij het badkamer verbouwen en badkamer ontwerpen houdt Sanidrõme Hoezen rekening met design, maar functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamer installatie en afwerking zijn daarbij even zo belangrijk.

Historie badkamerspecialist Sanidrõme Hoezen

Eigenaren Tim en Mark Hoezen zijn nauw verweven met het gerenommeerde familiebedrijf dat inmiddels al ruim 66 jaar bestaat. De familie Hoezen is in 1952 begonnen met een eigen installatiebedrijf. Inmiddels is Sanidrõme Hoezen uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf met badkamer showroom.

A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels

Sanidrõme Hoezen houdt de assortimentsontwikkelingen op het gebied van badkamers, sanitair en badkamertegels nauwlettend in de gaten. Als badkamerspecialist kijken we met de kritische ogen van onze klant en de ervaring als vakman, want wij willen zeker weten dat wij voor u kwaliteit in huis halen. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels voeren.

Badkamer verbouwen van A t/m Z

In de inspirerende showroom van Sanidrõme Hoezen staan diverse opstellingen voor de badkamer, toiletruimte en wellness ruimte. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de badkamer verbouwen creëren wij op basis van uw persoonlijke wensen, beschikbare ruimte en budget de badkamer, toiletruimte of wellness ruimte die het beste bij u past. Tot in het kleinste detail. Vertrouw bij het badkamer verbouwen op uw Sanidrõme badkamerspecialist die u kan adviseren, de betere badkamer ontwerpt in 3D en deze ook nog eens vakkundig kan installeren. In dit hele traject van badkamer verbouwen begeleidt Sanidrõme Hoezen u van A t/m Z en heeft u één aanspreekpunt.

Badkamers voor de regio Venlo, Helden, Baarlo, Kessel, Tegelen en Roermond

Uiteraard is Sanidrõme Hoezen niet alleen in de gemeente Belfeld actief. Wij leveren en installeren complete badkamers en sanitair ook o.a. in de regio Venlo, Helden, Baarlo, Kessel, Tegelen en Roermond.