8.5

Douchen is één van onze dagelijkse rituelen. Een paar minuten douchen onder warme waterstralen ontspant en verkwikt. Het douchecomfort neemt nog steeds toe en we nemen letterlijk meer ruimte om te douchen. Het weinig comfort biedende douchegordijn wordt daarbij in toenemende mate vervangen door een glazen douchewand. De een kiest voor een inloopdouche, de ander voor de voordelen van een complete douchecabine.

Een douche kent vele verschijningen

Bij het kiezen van een glazen douchewand, inloopdouche of complete douchecabine heeft u volop keuze uit ons assortiment van Sealskin, AquaConcept en HSK. Grote douchecabines, kleine douchecabines, (recht-) hoekige douchecabines, ronde douchecabines of kwartronde complete douchecabines met draaideuren, nisdeuren of een douche met een schuifdeur. Of een vrijstaande douchewand voor het creëren van een trendy inloopdouche. Het kan allemaal. Wilt u douchen in bad, dan biedt het assortiment badwanden van Sanidrõme een spatwaterdichte oplossing. Ook een inloopdouche, douchedeur of badwand op maat behoort tot de mogelijkheden bij Sanidrõme. Uiteraard wordt uw glazen douchewand gemaakt van de hoogste kwaliteit veiligheidsglas en vakkundig geïnstalleerd door Sanidrõme.

Een gesloten douchecabine heeft voordelen

In tegenstelling tot een inloopdouche blijft met een gesloten douchecabine uw badkamer droog. Ook nadat de douchekraan is dichtgedraaid, kunt u in de douche cabine tijdens het afdrogen nagenieten van de warmte die wordt vastgehouden in de douche cabine. Met een inloop douche voorkomt u drempels in de doucheruimte. Maar tegenwoordig kunnen een gesloten douchecabine met douchebak ook volledig drempelloos worden ingebouwd.

Douchen XL met een regendouche of stoomcabine

Ook de douchebeleving verandert. Dankzij bijvoorbeeld een grotere, waterbesparende douchekop, regendouche met wisselende straalsoorten, watervaldouche of stoomcabine wordt het douchen een ware wellness beleving.

Door de cookies te accepteren of gebruik te blijven maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.