8.5

Kranen zijn de meest gebruikte elementen in uw badkamer. Een thermostaatkraan zorgt ervoor dat koud en warm water in de juiste hoeveelheid tot de gewenste temperatuur wordt gemengd in bad of onder de douche. Een alternatief voor de thermostaatkraan zijn de mengkranen, waarmee u handmatig zelf de juiste temperatuur instelt. Mengkranen zijn echter minder veilig voor bijvoorbeeld kinderen, omdat de temperatuur van mengkranen te heet kan worden ingesteld. Voor extra gemak bestaat er een thermostaatkraan met een handig plateau voor uw douchebenodigdheden.

Kiest u voor opbouw of inbouw badkamer kranen?

Bij de selectie van badkamer kranen, thermostaatkraan of mengkraan kunt u kiezen tussen opbouw of inbouw. Inbouw kranen zijn over het algemeen wel duurder dan opbouw kranen, maar het geeft dan ook een mooier en rustiger geheel. Met name het installeren van inbouw kranen vraagt de nodige expertise, wat u met vertrouwen kunt overlaten aan onze vakkundige monteurs.

Stem uw badkamer kranen keuze af op uw behoeften

Voor wastafelkranen en fonteinkranen is er veel keuze in design en hoogte. Afhankelijk van de hoogte van de wastafelkraan kunt u zich bijvoorbeeld makkelijk opfrissen, handen en haren wassen of een glas vullen bij de wastafel. Badkamer kranen beschikken over talrijke technische snufjes. Met Hansgrohe, Dornbracht, Keuco en Xclusive heeft Sanidrõme alles in huis om de juiste badkamer kranen te kiezen voor de verschillende elementen in uw badkamer of toilet.

Door de cookies te accepteren of gebruik te blijven maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.