8.5
Als u uw badkamer gaat verbouwen, wilt u misschien een andere indeling of u kiest voor een andere ruimte in huis. De kans is groot dat de waterleiding en afvoer dan niet meer op de juiste plek liggen. Houd er rekening mee, dat als u voor een andere ruimte kiest dit gevolgen heeft voor het waterleiding aanleggen en afvoer aanleggen of verleggen. Zeker op een verdieping is waterleiding aanleggen of afvoer aanleggen niet altijd even makkelijk. Op de begane grond is wellicht sprake van een kruipruimte, wat het waterleiding aanleggen en afvoer aanleggen vergemakkelijkt. Om de kans op lekkages in uw waterleiding zo klein mogelijk te maken, doet u er goed aan om de waterleiding te laten aanleggen door uw erkende Sanidrõme installateur. Zeker bij bestaande huizen is het soms de vraag hoe de waterleiding loopt. Met speciale apparatuur kan de waterleiding door ons opgezocht worden.

Afvoer aanleggen

Om verstoppingen zoveel mogelijk te voorkomen, is het van groot belang dat het afvoer aanleggen vakkundig gebeurt. Het laatste wat u wilt is toch wel een verstopte afvoer in uw badkamer doordat het afvoer aanleggen niet vakkundig is gebeurd, met alle nare gevolgen van dien. Naast het toilet moet ook het afvalwater van de douche of het bad afgevoerd worden. Bij de douche moet bij het afvoer aanleggen rekening gehouden worden met genoeg ruimte onder de douchevloer om de sifon te plaatsen. Soms kan dit gevolgen hebben voor uw vloerconstructie.

Sanidrõme, uw erkend installateur voor waterleiding aanleggen

Kiest u voor Sanidrõme, dan kiest u voor een erkend installateur die staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service. Vakmanschap is bij het waterleiding aanleggen onmisbaar. Waterleiding en afvoer moeten onzichtbaar en lekkagevrij weggewerkt worden. Met Sanidrõme bent u ervan verzekerd dat het waterleiding aanleggen vakkundig gebeurt. En mocht er onverhoopt toch ergens een probleem voordoen, dan staan wij uiteraard voor u klaar om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.
Door de cookies te accepteren of gebruik te blijven maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.