Een vrijstaand bad geeft uw badkamer of slaapkamer een exclusieve uitstraling. Met de baden van Xenz kunt u niet alleen kiezen uit verschillende modellen en formaten, maar behoort
een ingebouwd whirlpoolsysteem ook tot de mogelijkheden. En wat dacht u van hippe bicolor baden, met een witte binnenzijde en een buitenzijde in een mooie kleur passend bij de kleuren
van uw badkamer.

Ook wanneer u geen grote badkamer heeft, biedt Xenz een oplossing met een inbouwbad, ruimtebesparend bad, hoekbad of half vrijstaand bad.

Nieuwsgierig? Kom proefliggen in onze showroom.

Xenz Britt Xenz Charley

Kom kijken tijdens de Badkamer Inspiratieweken

Kom kijken tijdens de Badkamer Inspiratieweken van zaterdag 19 september tot en met 31 oktober en ontdek de baden van Xenz. In de showroom zijn verschillende badkameropstellingen te zien én onder het genot van een kopje koffie worden de nieuwste trends en ontwikkelingen aan u gepresenteerd. Bovendien ontvangt u een gratis goodiebag bij uw bezoek (op=op).

Ontwerp uw badkamer online of samen met onze badkameradviseur

Met de Sanidrõme online badkamerplanner kunt u eenvoudig zelf aan de slag om uw ideeën in 3D te visualiseren. Wilt u naast deskundig advies met onze badkameradviseurs aan tafel voor een goed doordacht en creatief ontwerp, dan ontvangen wij u graag in onze showroom.  

Gratis inspiratiemagazine BadkamerBreedBadkamerbreed 2019 vrijstaand2 online

Haal nu gratis het nieuwe badkamer inspiratieboek BadkamerBreed op bij Sanidrõme Hofland en ontdek de laatste badkamer trends en noviteiten in het 164 pagina dikke boek.

Publicatiedatum: 8 september 2020