De BetteFloor douchevloeren van Bette zijn gemaakt van geglazuurd titaanstaal en daardoor de hygiënisch perfecte oplossing in uw badkamer. Het poriënvrije oppervlak biedt vuil en bacteriën geen kans. Door de strakke vormgeving van deze douchevloer kan deze als een grote tegel in de badkamervloer worden geïntegreerd. Heerlijk comfortabel dus en mooi om te zien!

Dankzij de minimale inbouwhoogte is een BetteFloor douchevloer bij uitstek geschikt voor bestaande badkamers en renovaties. De vele afmetingen en designvarianten zorgen ervoor dat voor elke situatie een passende BetteFloor douchevloer verkrijgbaar is. De variant op BetteFloor, de BetteFloor Side douchevloer, heeft een naar de wand verplaatste zijafvoer en biedt zo een nog groter oppervlakte om te staan. 

Voor uw BetteFloor douchevloer kunt u kiezen uit 30 glans- en 22 matkleuren. Zelfs de deksel van de afvoer kan in dezelfde kleur worden geleverd. Optioneel is deze douchevloer leverbaar met een onzichtbare antislipafwerking en dus zeer geschikt voor veilige senioren douches en inloopdouches. Het antislip glazuur is op het hele oppervlak aangebracht, waardoor de kans op uitglijden tot een minimum is beperkt.

Maak kennis met BetteFloor douchevloeren bij een Sanidrõme showroom bij u in de buurt.

Bekijk hier de brochure over BetteFloor. 

BetteFloor Side klein1  BetteAntislip Pro Detail