Philippe Starck ontwierp voor Duravit ME by Starck. Het minimalistische design van deze badkamercollectie biedt volop ruimte voor uw persoonlijke wensen. De wastafels kunnen gecombineerd worden met zes verschillende meubelstijlen en zijn ook leverbaar in een extra brede uitvoering voor gebruik door 2 personen tegelijk. Het spoelrandloze toilet is uitgebreid met de trendkleur mat wit met behoud van een gladde binnenzijde voor extra schoonmaakgemak. Kom ME by Starck bekijken bij Sanidrõme Hofland.

Me Pure Tm 252909 CGI24  duravit03 ME by Starck 01 0

Kom kijken tijdens de Badkamer Inspiratieweken

Van zaterdag 19 september tot en met 31 oktober zijn de Badkamer Inspiratieweken. Kom naar Sanidrõme Hofland en ontdek de badkamercollectie van Duravit. In de showroom zijn verschillende badkameropstellingen te zien én onder het genot van een kopje koffie worden de nieuwste trends en ontwikkelingen aan u gepresenteerd. Bovendien ontvangt u een gratis goodiebag bij uw bezoek (op=op).

Ontwerp uw badkamer online of samen met onze badkameradviseur

Met de Sanidrõme online badkamerplanner kunt u eenvoudig zelf aan de slag om uw ideeën in 3D te visualiseren. Wilt u naast deskundig advies met onze badkameradviseurs aan tafel voor een goed doordacht en creatief ontwerp, dan ontvangen wij u graag in onze showroom.

Gratis inspiratiemagazine BadkamerBreedBadkamerbreed 2019 vrijstaand2

Haal nu gratis het nieuwe badkamer inspiratieboek BadkamerBreed op bij Sanidrõme Hofland en ontdek de laatste badkamer trends en noviteiten in het 164 pagina dikke boek. 

Publicatiedatum: 8 september 2020