De Sanidrõme formule bepaalt jaarlijks aan de hand van enkele meetpunten en beoordelingscriteria welke Sanidrõme showroom uitgeroepen wordt tot Sanidrõme showroom van het jaar. En deze keer werd de eer dus toebedeeld aan Sanidrõme Hofland.

Het familiebedrijf Sanidrõme Hofland wordt sinds 2007 geleid door Jan Hofland en zijn vrouw Ellen. De voorouders van Jan zijn ruim 92 jaar geleden begonnen met een installatiebedrijf. Als één van de grondleggers stond de familie Hofland in 1993 aan de wieg van de landelijke formule Sanidrõme. De perfecte combinatie van hun tomeloze inzet en vakmanschap hebben door de jaren heen geleid tot een goede reputatie van het bedrijf in Woudenberg en wijde omgeving. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf met badkamershowroom, dat zich naast de particuliere markt ook richt op (duurzame) bedrijfsinstallaties.

De zeer verzorgde showroompresentatie en de betrokkenheid van het hele team bij de vereniging Sanidrõme waren uiteindelijk doorslaggevend bij het toewijzen van deze eretitel. Ook vervult Jan Hofland al vijf jaren met veel inzet de rol van voorzitter van de vereniging.

Publicatiedatum: 25 juli 2015