Het is een niet te missen trend in de badkamer: matzwarte producten

De badkamer wordt meer en meer een plek waar uw persoonlijke smaak, net als in de rest van het huis, naar voren moet komen. Er wordt meer tijd doorgebracht dan vroeger en dus moet de badkamer een persoonlijke, warme sfeer krijgen. Is in de woonaccessoires zwart al langer in opmars, ook de badkamer gaat nu op zwart.  

Accessoires

Nemox Black Geesa heeft zijn collectie Nemox nu ook in het zwart uitgebracht. Nemox Black is een lijn van strakke en sober vormgegeven matzwarte accessoires die mooi contrasteren met een witte badkamerinrichting. Daarnaast combineert het zwart ook goed met hout, natuursteen en groen. Ondanks het bescheiden design, springen de accessoires in het oog, want de matzwarte kleur zorgt voor een mysterieus en spannend contrast in de badkamer en het toilet.

De Nemox Black collectie is vervaardigd uit RVS en bestaat uit een handdoekring, badgreep, wandhanddoekhouders, toiletborstelhouder, haakjes en een toiletrolhouder met en zonder klep. Een bijzondere toevoeging aan deze collectie is de matzwarte scheerspiegel. Deze éénarmige, ronde spiegel kan aan de wand worden bevestigd en is tot drie keer vergrotend.

Zwarte douchegoot

Easy drain black Easy Drain liet al eerder zien dat de mogelijkheden voor het personaliseren van hun douchegoten nagenoeg onbeperkt zijn. Ook zwart is nu een optie, met de serie Easy Drain BLACK. De douchegoot bestaat uit een stoer zwart rooster met frame in diezelfde kleur en dat maakt hem een echte “eyecatcher” in uw doucheruimte.

Met de Easy Drain BLACK kiest u niet alleen voor een fraai uiterlijk, ook bezit hij een inbouwdiepte vanaf slechts 70mm en is hij uitgevoerd met een uitneembaar en eenvoudig reinigbaar sifon met een zeer hoge afvoercapaciteit.  

Kranen

Tara schwarz00260 SW25 jaar geleden zorgde Dornbracht met de kranenserie Tara voor een revolutie in badkamerdesign: minimalistisch vormgegeven met karakteristieke kruisgrepen en een slanke, ronde uitloop. Nog steeds is het een designicoon in de badkamer, verkrijgbaar in talrijke kleuren, zoals gelakt zwart. 

Alles zwart

Behalve in accessoires, kranen en douchegoten, komt de kleur ook terug in douchevloeren zoals bijvoorbeeld bij Villeroy & Boch en een bad van Bette in antraciet/zwart. Maar ook een douchewand van zwart glas of zwarte matte kader behoort tot de mogelijkheden! 

BetteLux Oval Couture Carbo Wall Concept serie 212 21 squaro infinity bg gross 01 FINION 0986