Met de collectie van HSK biedt Sanidrõme hoogwaardige, glazen douchewanden voor de tijdloos moderne badkamer. Slimme details, zoals glasvlakke scharnieren, gladde profielen en de optionele Edelglas coating, bieden extra schoonmaakcomfort. Wilt u ook genieten van deze voordelen? Doe dan mee met onze Facebook-actie en maak kans op een HSK douchewand naar keuze!

Design, prijs en kwaliteit komen samen in een HSK douchewand

HSK staat als douchecabine specialist garant voor uitstekende kwaliteit, tijdloos modern design en een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. De eigen glasverwerking biedt een zeer hoog kwaliteitsniveau en grote flexibiliteit in de HSK douchewanden productie met als extra voordeel snelle levertijden.

HSK douchewand: ook heel easy to clean

Om uw glazen HSK douchewand helder te houden, is reiniging belangrijk. Dankzij details als glasvlakke scharnieren en gladde profielen ondersteunt HSK u hierbij, doordat u na het douchen het water gemakkelijker met een wisser kunt wegvegen. Daarnaast biedt HSK nog twee extra “easy to clean”-opties:

  • Edelglas: een speciaal op glazen douchewanden afgestemde coating, die het aanhechten van zeep, vuil en kalk sterk reduceert.
  • ShowerGuard: een nieuwe glassoort, speciaal ontwikkeld voor de douchecabine. ShowerGuard glas wordt tijden de productie verzegeld, zodat het duurzaam beschermd is tegen vuil en het onderhoud vergemakkelijkt wordt. En dat wordt ook nog 10 jaar gegarandeerd.

Zo blijft uw HSK douche langer mooi!

Doe mee met de HSK winactie!

U maakt nu kans op een HSK douchewand naar keuze als u meedoet aan onze Facebook winactie. Meedoen kan t/m 21 oktober 2018. Wacht niet langer, ga naar onze Facebookpagina, like het winactiebericht en vul de slagzin verder aan: Ik ga naar Sanidrõme voor een HSK douchewand, omdat…… De winnaar wordt via Facebook bekendgemaakt.

Interesse in een HSK douchewand?

Ga voor meer informatie naar een Sanidrõme showroom. Ontdek daar de verschillende mogelijkheden qua uitvoeringen die HSK aanbiedt. En om u geheel te ontzorgen, kunnen wij uw HSK douchewand ook nog eens vakkundig voor u installeren!