De betere badkamer bruist al 25 jaar en dat wordt elke maand gevierd met een spectaculaire winactie!
lees meer
Zwart is trendy! De ingetogen, matzwarte Nemox Black collectie van Geesa is dan ook helemaal van nu. Ondanks het bescheiden design, springen de accessoires in het oog.
lees meer
De nieuwe badkamer collectie Finion van Villeroy & Boch zorgt voor een aangename, luxe sfeer in de badkamer.
lees meer
Met Squaro Infinity presenteert Villeroy & Boch een innovatieve douchevloer van Quaryl®, die exact op de millimeter nauwkeurig op maat kan worden gemaakt. 
lees meer
Met Laguna Highline kiest u voor een topkwaliteit badkamermeubel tegen een betaalbare prijs.
lees meer
In juni hield Sanidrõme op Facebook een winactie, waarbij men een complete toiletmetamorfose kon winnen. Zie hier het resultaat.
lees meer
Met Keuco kranen, douches en badkamer accessoires uit de collectie Plan wordt één stijl doorgetrokken en oogt uw badkamer tot in de puntjes doordacht.
lees meer
Geen badkamer is compleet zonder een stijlvol en passend meubel. Houd daarom uw badkamer opgeruimd met een badkamermeubel van Primabad.
lees meer
De nieuwe badkamerserie Sphinx Acanto biedt alles voor de inrichting van de moderne badkamer, met veel ruimte voor het invullen van individuele wensen.
lees meer
Het aanbod van de Belgische fabrikant Aquaconcept omvat zowel op maat gemaakte douchewanden als standaardoplossingen.
lees meer
De Deense designer Cecilie Manz ontwierp voor Duravit de badkamercollectie Luv.
lees meer
De badkamer trend van dit moment is het bad eruit en een douchecabine erin.
lees meer
Een droombadkamer: wie wil dat nou niet? Daarom geven badkamerspecialist Jolanda van Sanidrõme én vtwonen styliste Femke je in vijf video’s een heleboel praktische tips om je op weg te helpen.
lees meer
Op vtwonen.nl/jouwdroombadkamer kon men kans maken op een Sanidrõme badkamercheque t.w.v. €10.000,-. De gelukkige winnaar is Henk de Kruijf. Bekijk hier deel 1 (van 3) van de badkamermetamorfose video.
lees meer
Inmiddels is de oude badkamer van Henk (winnaar badkamercheque) eruit gesloopt en is Sanidrõme gestart met de bouw van zijn nieuwe badkamer. Nieuwsgierig? Bekijk hier deel 2 (van 3) van de badkamermetamorfose video.
lees meer
De verbouwing bij Henk (winnaar badkamercheque) is inmiddels klaar en vtwonen stylist Femke gaat aan de slag met de styling van de badkamer. Ben jij nieuwsgierig? Bekijk hier deel 3 (van 3) van de badkamermetamorfose video.
lees meer