Bij Sphinx kennen ze de behoeften van hun klanten als geen ander. Ze richten zich op innovatieve en praktische oplossingen die oogstrelend zijn en uw leven makkelijker maken. Badkamerconcept Sphinx Acanto heeft alles in zich om uw badkamer een tijdloze uitstraling te geven en met slimme details af te stemmen op uw persoonlijke badkamerrituelen. De uitgebreide mix aan materialen, kleurkeuze en het brede assortiment aan wastafels, spoelrandloze Rimfree® toiletten, meubelen en baden biedt u oneindig veel mogelijkheden. De vormgeving van keramiek en meubels is tijdloos eenvoudig en de verschillende elementen zijn onderling te combineren tot een heel persoonlijke badkamer.

Sphinx Acanto wastafels

2017 Bathroom 14 G AcantoSphinx Acanto biedt diverse standaard wastafels met verschillende dieptes, met of zonder aflegruimte. De Slim Rim wastafels met de bijzonder dunne randen en licht afgeronde hoeken combineren perfect met de wastafelonderkasten en vormen daarmee een harmonieuze eenheid. Voor de wat kleinere ruimte biedt Sphinx Acanto een ruimtebesparende, ondiepe wastafel. De asymmetrische wastafel met afleggedeelte aan de rechterkant biedt zowel in functionele als in esthetische zin bijzondere meerwaarde. Het afleggedeelte ligt iets verdiept in het keramiek, naast de waskom. Het biedt plaats aan toiletartikelen en andere benodigdheden. Speciaal voor de toiletruimte biedt Sphinx Acanto een fontein met bijpassend toiletmeubel.

Sphinx Acanto Rimfree® toilet zonder spoelrand 

2017 Bathroom 17 A Acanto kDe badkamerserie Sphinx Acanto biedt een wandcloset en staand closet in Rimfree®-uitvoering. Deze toiletten zijn eenvoudig te reinigen door het ontbreken van een spoelrand en door de gladde, gesloten oppervlakken met verdekte bevestigingen. Ook de zitting draagt bij aan onderhoudsgemak: door de optionele Quick Release-functie is de zitting eenvoudig van het toilet te verwijderen voor snel en grondig reinigen.

Bekijk Sphinx Acanto bij uw Sanidrõme Sphinx Topdealer!

 

Publicatiedatum: 31 augustus 2018