We doen het allemaal: poepen. Om de toiletgang zo comfortabel en hygiënisch mogelijk te maken, zijn er afgelopen decennia allerlei noviteiten ontwikkeld. Maar wat nog niet gelukt is, is om poep niet te laten stinken. Uit eerder verricht onderzoek door Geberit blijkt, dat we daar tot op de dag van vandaag last van hebben. Mensen schamen zich, vinden het vervelend andermans luchten te ruiken en proberen deze vieze geuren op verschillende manieren te camoufleren. Maar stank hoeft helemaal geen issue meer te zijn. Want het Geberit DuoFresh toiletsysteem zorgt ervoor dat poep niet meer stinkt.

Geberit DuoFresh klein

Geberit DuoFresh neutraliseert vieze geurtjes

Stank is niet onhygiënisch en u wordt er ook niet ziek van. Het probleem is dat mensen allemaal vervelende emoties hebben bij stank. Dankzij het Geberit DuoFresh toiletsysteem hoeft u zich niet meer te schamen voor uw geur en heeft u controle over de geuren in uw huis of op het werk. Het DuoFresh toiletsysteem van Geberit  bevat een actief filter. Dit filter verwijdert de vieze luchtjes direct uit de wc-pot. De lucht wordt geneutraliseerd en komt geurloos weer in de toiletruimte terecht. Door een toiletblokje achter de Geberit Sigma40 bedieningsplaat te doen, heeft u bovendien bij elke spoeling fris water. Zo kunt u met een gerust hart het toilet achterlaten voor de volgende gebruiker.

Wilt u meer weten over het Geberit DuoFresh toiletsysteem en de Geberit Sigma40 bedieningsplaat met geïntegreerde toiletblokjeshouder? Bezoek dan uw Sanidrõme showroom voor meer informatie.

Publicatiedatum: 31 augustus 2018