Zwart is het helemaal tegenwoordig. Zwarte tegels, zwarte deuren en kozijnen, zwarte wastafels en zwarte kranen; het gebruik van zwart in de badkamer is een duidelijk zichtbare trend. Met de nieuwe badkameraccessoires collectie Nemox Black speelt Geesa in op deze badkamertrend.

Contrast in de badkamer

De badkameraccessoires uit de collectie Nemox Black zijn strak en sober. Door hun diepe matzwarte afwerking springen de badkameraccessoires in het oog en ontstaat een opvallend contrast in de badkamer en het toilet. Het heeft zelfs iets mysterieus.

nemox black acc pack vlakk Nemox Black hook

Minimalistische badkamers

Door hun strakke, sobere uitstraling passen de Nemox Black badkameraccessoires van Geesa perfect in minimalistische badkamers. Ook de combinatie met andere interieurtrends is heel goed mogelijk. Denk daarbij aan het gebruik van natuurlijke materialen en het plaatsen van planten in badkamers en toiletten. Zwart in combinatie met wit kan natuurlijk altijd. Maar ook de combinatie zwart met hout, natuursteen en groen is prachtig.

Uitgebreide collectie badkameraccessoires

De Nemox Black badkameraccessoires collectie van Geesa bestaat uit een handdoekring, badgreep, wandhanddoekhouders, toiletborstelhouder, haakjes, toiletrolhouder met én zonder klep en een matzwarte scheerspiegel. Deze éénarmige, ronde spiegel kan aan de wand worden bevestigd en is tot drie keer vergrotend. De hoogwaardige Geesa badkameraccessoires zijn gemaakt van RVS. Voor meer informatie over Geesa Nemox Black kunt u terecht in een Sanidrõme showroom.