Hansgrohe heeft een innovatieve douchestraal ontwikkeld, PowderRain genaamd. Krachtig en zacht tegelijk. Laat u omhullen door het water en geniet intens van deze verkwikkende noviteit.

Wie weet geniet u binnenkort van deze ultieme douchesensatie, want we gaan er namelijk 1 weggeven op onze Facebook-pagina!

Krachtig en zacht

De innovatieve hansgrohe PowderRain straal is zeer veelzijdig: krachtig en zacht tegelijk. Dit komt doordat het water over 6x zo veel straalgaatjes wordt verdeeld. Hierdoor ontstaat een heel volle waterstraal die krachtig genoeg is om de haren uit te spoelen en zacht genoeg is om heerlijk ontspannen te douchen.

Spat niet

Het water van de hansgrohe PowderRain straal spat niet van de huid af en blijft langer op de huid liggen. Hierdoor lijkt de douche warmer, alsof u helemaal omhuld bent door water! Extra fijn bij bijvoorbeeld open inloopdouches. Ook spat het water niet op de grond. Het water stroomt rustig naar de afvoer. U kunt de kraan zelfs een graad kouder zetten: ook nog eens goed voor milieu en portemonnee!

Stil

Bijkomend voordeel van de hansgrohe PowderRain douchestraal, is dat deze tot 20% stiller is dan iedere andere douchestraal voor het optimale wellness gevoel thuis. Kom volledig tot rust met hansgrohe PowderRain!

Gele button 200x200

Nu €100 cashback op een hansgrohe Showerpipe met PowderRain

Bezoek een Sanidrõme showroom voor meer informatie over hansgrohe PowderRain. Wanneer u voor 31 december 2018 een hansgrohe showerpipe met PowderRain bestelt, ontvangt u ook nog eens €100 cashback!

Publicatiedatum: 28 oktober 2018