Ook brons, nikkel, rvs en zwart/chroom zijn populaire accentkleuren in de badkamer. KEUCO biedt u volop keuze uit kranen, douches en accessoires in deze warme kleuren in zowel een rond als strak design en met een matte uitstraling. Zoals de kranen en accessoires uit de Edition 400 of Edition 11 collectie en het IXMO doucheprogramma. Bezoek onze showroom voor meer
tijdloze badkamercollecties van KEUCO. En bekijk dan ook meteen de praktische KEUCO spiegelkasten met handige opbergruimte.

Accessoires

Accessoires zijn meer dan mooi alleen. Handige accessoires maken uw badkamer of toilet ook functioneel compleet. Waar laat u anders uw handdoek, badlaken, glas, zeepdispenser, tandenborstel, shampoofles, wisser of (reserve) toiletrol? Kiest u voor alle accessoires in dezelfde stijl uit één van de collecties van KEUCO, dan kiest u voor design, orde en comfort.

KEUCO Black Concept 3 v2 KEUCO EDITION 90 ACC 12

Kranen

Kranen spelen een cruciale rol in elke badkamer. Ze moeten hun functionaliteit en levensduur elke dag weer opnieuw bewijzen. Vanaf dag één tot vele jaren daarna moeten ze met hun onberispelijke look en tijdloze design blijven imponeren. Al vele jaren stelt KEUCO zichzelf deze hoge eisen door met innovaties en creatieve veelzijdigheid te komen. 

Keuco 1

Kom kijken tijdens de Badkamer Inspiratieweken

Kom kijken tijdens de Badkamer Inspiratieweken van zaterdag 19 september tot en met 31 oktober en ontdek de badkamercollectie van KEUCO. In de showroom zijn verschillende badkameropstellingen te zien én onder het genot van een kopje koffie worden de nieuwste trends en ontwikkelingen aan u gepresenteerd. Bovendien ontvangt u een gratis goodiebag bij uw bezoek (op=op).

Ontwerp uw badkamer online of samen met onze badkameradviseur

Met de Sanidrõme online badkamerplanner kunt u eenvoudig zelf aan de slag om uw ideeën in 3D te visualiseren. Wilt u naast deskundig advies met onze badkameradviseurs aan tafel voor een goed doordacht en creatief ontwerp, dan ontvangen wij u graag in onze showroom.  

Gratis inspiratiemagazine BadkamerBreedBadkamerbreed 2019 vrijstaand2 online

Haal nu gratis het nieuwe badkamer inspiratieboek BadkamerBreed op bij Sanidrõme en ontdek de laatste badkamer trends en noviteiten in het 164 pagina dikke boek.

Publicatiedatum: 8 september 2020