De formule Sanidrõme bestaat dit jaar 25 jaar. En daar zijn we trots op bij Sanidrõme Huisman! Trots op 25 jaar vakmanschap, waarin wij vele droombadkamers hebben gerealiseerd. Trots op de waardering die we hebben ontvangen van onze klanten. En trots op de formule Sanidrõme, die staat voor de betere badkamer. Daarom is het feest bij Sanidrõme Huisman, wat elke maand gevierd wordt met een spectaculaire winactie!

Complete badkamer van A t/m Z

Sanidrõme is al 25 jaar dé specialist voor de betere badkamer. En dat is niet voor niets! Wij ontzorgen u van A t/m Z om een complete, nieuwe badkamer te realiseren, waarbij u op handen wordt gedragen. Wij bieden kwaliteit, zekerheid en garantie, maar ook professioneel vakmanschap, waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten. Door te kiezen voor de kennis en kunde van Sanidrõme Huisman, kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe badkamer. Van ontwerp tot afwerking: laat het over aan de badkamerspecialisten van Sanidrõme Huisman.

De werkwijze

Graag biedt Sanidrõme Huisman u de helpende hand om tot uw ideale badkamerplaatje te komen. In een inventariserend gesprek worden uw wensen in kaart gebracht en wordt een vrijblijvende offerte gemaakt. Na akkoord wordt de planning met u afgestemd en gaan onze vakmensen aan de slag met het slopen van uw oude badkamer en het installeren en monteren van uw nieuwe badkamer. Tot slot wordt de badkamer opgeruimd en schoon opgeleverd, zodat u kunt gaan genieten van uw nieuwe wellnessdomein!

Kwaliteitsproducten van topmerken

Als specialist voor de betere badkamer werken wij uiteraard ook al 25 jaar met kwaliteitsproducten van zorgvuldig door ons geselecteerde topmerken. Denk bijvoorbeeld aan Dornbracht, Easy Drain, Geberit, Laguna, Sealskin en Sphinx. We stellen ze graag aan u voor!

Maak kans op een cheque t.w.v. €2.500!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Breng dan een bezoek aan onze showroom of maak direct een afspraak met een Sanidrõme badkameradviseur om uw wensen te bespreken! Wanneer u dit jaar bij Sanidrõme een nieuwe badkamer inclusief installatie koopt, maakt u kans op het terugverdienen van € 2.500 op uw aankoopbedrag! Kijk hier voor de spelregels.

Publicatiedatum: 30 augustus 2018