sealskin

Voor iedere situatie is een passende Sealskin maatwerk douche, douchewanden of douchecabine. Groot of klein, (recht)hoekig of rond, profielloos of met stevige greep(lijst) in helder of gekleurd glas, met draai-, nis- of schuifdeuren, voor op een douchebak, douchevloer of badrand, een gesloten douchecabine of open als trendy inloopdouche.

Met Sealskin kan Sanidrõme u dit allemaal aanbieden. Douchewanden in standaardmaten en ook in maatwerk met aanpassingen in hoogte, breedte, schuinte of een uitsparing naar uw wens. Tel daar de ruime keuze profielkleuren en glassoorten voor een Sealskin douche bij op en u begrijpt meteen dat met Sealskin bijna elk douche idee uitvoerbaar is.

Sealskin duka Multi Swingde Sealskin duka 4200 2 3 deli

Jarenlang genieten van uw Sealskin douche

Uiteraard zijn Sealskin maatwerk douchewanden van de hoogste kwaliteit veiligheidsglas. Optioneel kunnen Sealskin douchewanden worden voorzien van een ProCare of Sealglas coating voor bescherming tegen kalk en vuil voor extra schoonmaakgemak en een langere levensduur van glazen douchewanden.

Vakkundige installatie door Sanidrõme van uw maatwerk Sealskin douche

Naast de ruime maatwerk mogelijkheden en de hoogste kwaliteit materiaal is het van essentieel belang dat uw Sealskin douche vakkundig wordt geïnstalleerd met een hoogwaardige afwerking. Bij Sanidrõme kunt u rekenen op vakmanschap. Onze vakbekwame badkamerinstallateurs installeren uw maatwerk Sealskin douche vakkundig zodat u er nog vele jaren van kunt genieten.

Bezoek onze showroom

Kom naar onze showrooms en ontdek maatwerk douches en douchewanden van Sealskin. Laat u inspireren door de vele badkameropstellingen. 

Ontwerp uw badkamer met douchewanden, douchecabine of inloopdouche

Met de Sanidrõme online badkamerplanner kunt u eenvoudig zelf aan de slag om uw ideeën in 3D te visualiseren. Wilt u naast deskundig advies met onze badkameradviseurs aan tafel voor een goed doordacht en creatief ontwerp, dan ontvangen wij u graag in onze showroom. Kom langs en laat u vrijblijvend adviseren.   

Publicatiedatum: 8 oktober 2019