De minimalistische interieurstijl heeft zich sinds de vroege jaren 1990, toen hij populair werd, in veel details verder ontwikkeld. Vandaag de dag trekt de creatieve uitwerking van de oppervlakken veel meer aandacht. Vooral bij sobere ton sur ton vormgevingen plaatsen subtiele vormen en motieven mooie accenten. Het zijn deze details die ruimten iets bijzonders geven.

Creëer stijlvolle oppervlakken met Villeroy & Boch Spotlight

De tegelserie Spotlight legt het accent op interessante combinaties en formaten. Een vloerbedekking met de formaten 80 x 80 cm en 40 x 80 cm ontplooit bijvoorbeeld al door het voegenbeeld een optisch interessante werking. Tegelijkertijd levert deze combinatie een harmonisch en royaal totaalbeeld op. Bovendien kunnen matte en glanzende oppervlakken elkaar stijlvol afwisselen.

Het royaal opgezette wand- en vloerconcept Spotlight van Villeroy & Boch biedt zowel een warmere als een koelere kleurenwereld, die vormgevingsideeën bieden voor elke ruimte. Het wandconcept, dat ook grootformaat tegels van 40 x 120 cm en tegels van 30 x 60 cm omvat, wordt decoratief aangevuld door een aantrekkelijke platina decorstrip, die extra moderne elegantie aan de interieurinrichting verleent. Eveneens zeer decoratief zijn de strokenmozaïeken voor wand en vloer. Bij de uitgewerkte details gaat de aandacht vooral uit naar de afzonderlijke decors Natural Traces. Zij doen denken aan stenen oppervlakken met subtiele natuurlijke sporen. Als mooie blikvanger kunnen ze vrij worden geintegreerd in de wandaankleding.

Benieuwd naar de serie Spotlight van Villeroy & Boch Tegels?

Bekijk deze unieke collectie in een showroom van Sanidrõme. Voor de beschikbare formaten en decors vindt u meer informatie in deze bijlage.

Publicatiedatum: 30 september 2018