Met eigen vakmensen maken wij hét verschil – zo klinkt vakmanschapPeter 10401 kopie

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? Dan bent u bij Sanidrõme Huisman aan het juiste adres. Naast een showroom met kwaliteitsmerken sanitair en tegels maken wij het verschil met onze eigen vakmensen. U wilt tenslotte jarenlang genieten van uw nieuwe badkamer en daarbij is vakkundige installatie van essentieel belang. Dat kunt u met een gerust hart overlaten aan de vakmensen van Sanidrõme Huisman!

Bezoek nu onze showroom en ontdek hoe vakmanschap klinkt

Bij Sanidrõme Huisman mag u rekenen op vakmanschap. Met onze eigen vakbekwame badkameradviseurs, installateurs en tegelzetters zorgen wij niet alleen voor deskundig advies met een creatief badkamerontwerp, maar installeren wij uw nieuwe badkamer met vakkundige uitvoering en hoogwaardige afwerking. U wordt van A t/m Z ontzorgd, heeft één aanspreekpunt en geniet met de kwaliteitsgarantie van Sanidrõme nog vele jaren van uw nieuwe badkamer en/of toilet.

Graag tot ziens in onze showroom!

Gratis inspiratie magazineBadkamerbreed 2019 vrijstaand2 online

Haal nu gratis het nieuwe inspiratie magazine BadkamerBreed op in onze showroom. U bent van harte welkom en vindt er bovendien een ruim assortiment aan sanitair en tegels in diverse badkamer- en toiletopstellingen. 

Blijf op de hoogte met de Sanidrõme nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Sanidrõme nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en badkamer aanbiedingen. Meld u hier aan. 

Publicatiedatum: 27 augustus 2019