9,6 gemiddelde
beoordeling
100% beveelt
ons aan

Gemiddelde score

Inrichting showroom 9
Assortiment 9
Personeel (verkoop) 9
Kennis en informatie 9
Advies/ontwerp/offerte traject 9
Prijs/kwaliteit verhouding 9
Levertijd 9
Personeel (monteurs) 10
Vakmanschap 10

23-02-2020
Erik Roest uit Gouda

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Echt vakmanschap geleverd.”
Wij genieten dagelijks van onze prachtige badkamer en nieuwe toiletten. Werknemers zijn zeer professioneel te werk gegaan, lieten het huis iedere dag netjes achter en zijn heel beleefd. En Arthur is nog steeds welkom om een keertje mee te eten😉.

22-12-2019
Hans en Barbara uit Gouda

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Fantastisch vakwerk geleverd. ”
Bij de keuze/samenstellen van de materialen en inrichting van de badkamer en het toilet zijn we deskundig geadviseerd. Vervolgens zijn de werkzaamheden vakkundig en volgens planning uitgevoerd. Het resultaat is nog mooier dan we hadden verwacht.

11-11-2019
John uit Gouda

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Ervaring, kwaliteit en service.”
Flexibel, goede service en vakkundig personeel

15-10-2019
Kees uit Gouda

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Heel tevreden”
Een nieuwe badkamer is best een ingrijpende ervaring. Dan is het fijn dat je volledig vertrouwen hebt in de leverancier. En dat vertrouwen hebben we steeds gehad. Personeel is klantvriendelijk en je merkt dat goed onderling wordt gecommuniceerd.

11-10-2019
Jaap uit Gouda

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Denken met je mee en vakman in de uitvoering”
Huisman heeft in juli 2019 de badkamer met toilet en de aparte toiletruimte in onze woning vernieuwd. We wilden de badkamer seniorproof maken en het bad vervangen door een inloopdouche. De vorige badkamer is ook door Huisman gemaakt en heeft zo’n 30 jaar naar volle tevredenheid gefunctioneerd. Die goede ervaring was voor ons reden om opnieuw naar Huisman te gaan. Voordat we de opdracht gaven zijn we eerst gaan praten over de mogelijkheden. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, deskundig en praktisch met ons meegedacht en alternatieven aangedragen met vermelding van de pro’s en contra’s, bijvoorbeeld voor het materiaal van het wastafelblad. We kregen een helder verhaal over prijzen en mogelijkheden verteld, waarna een inzichtelijke en duidelijke aanbieding volgde. Nadat we de opdracht hadden gegeven kregen we een planning van het werk waarop we ook onze agenda’s konden afstemmen. Op de afgesproken datum gingen de mannen van Huisman aan de slag. Zorgvuldig en beheerst werd de oude badkamer gesloopt, bij ons een lastige klus door de dubbele tegellaag die moest worden verwijderd. Vervolgens de opbouw die degelijk en precies werd uitgevoerd. De medewerkers werken rustig en zorgen dat overlast die je altijd hebt van een verbouwing zo beperkt mogelijk is. Het resultaat is prachtig. We zijn heel blij dat we opnieuw met Huisman in zee zijn gegaan en kunnen Sanidrome Huisman aan iedereen aanraden: ze verstaan hun vak en maken een badkamer waar je gelukkig van wordt. Kortom; Denken met je mee en vakman in de uitvoering.

19-07-2019
Netty uit Gouda

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Het meedenken om een prachtige badkamer te realiseren.”
Deskundig personeel dat steeds opruimde, ons op de hoogte hield van de werkzaamheden en zeer nauwkeurig werkt.

13-07-2019
Ardon uit Gouda

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Heel secuur en netjes gemaakt. ”
We zijn zeer tevreden. De badkamer is prachtig geworden. De installateur heeft mooi werk geleverd.

24-06-2019
Rob uit Capelle aan den IJssel

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Uitstekend werk in een heel prettige sfeer”
Gekozen we Renodeco van HSK wilden en ze daar ervaring mee hadden. Al in de showroom was er een klik: met veel geduld, kennis en koffie hebben we in drie sessies gezamenlijk onze badkamer ontworpen en uitgezocht. Het werk duurde wat langer dan geschat: bijna vijf in plaats van drie weken. Niet omdat het tegen zat, maar ik denk omdat er alle mannen erg vakkundig en precies werkten. Daar vroegen de gekozen spullen ook om. We hebben dus lang in het stof gezeten, maar de mensen waren plezierig genoeg om ons bij op het gemak te voelen. Het resultaat is wat we wilden: een superstrakke badkamer waarin alles werkt zoals het moet, makkelijk in onderhoud, en met het gevoel dat we altijd op Huisman kunnen terugvallen als er iets is.

09-04-2019
Jw uit Alphen aan den Rijn

9,0
Aanbevelen? Ja
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
Eerlijk, professioneel bedrijf, met een brede vakkennis, die zijn afspraken nakomt.