8,9 gemiddelde
beoordeling
100% beveelt
ons aan

Gemiddelde score

Inrichting showroom 8
Assortiment 8
Personeel (verkoop) 9
Kennis en informatie 9
Advies/ontwerp/offerte traject 9
Prijs/kwaliteit verhouding 9
Levertijd 9
Personeel (monteurs) 9
Vakmanschap 9

27-07-2020
Sjaak Witteveen uit Gouda

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Prima service, mooi resultaat!”
Netjes en aardig personeel. Keurig gewerkt en mooi resultaat. Alles conform planning! Wij zijn heel blij met de mooie badkamer.

06-06-2020
M.A. uit gouda

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Een aanrader!”
Renovatie badkamer en toilet. Het kost veel geld! Het resultaat is uiteindelijk schitterend. Keurig vakwerk geleverd. Het is het geld dubbel en dwars waard!

20-05-2020
Paul uit Gouda

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Prijs en kwaliteit gaan hand in hand, goede service en vriendelijke mensen.”
Vanaf de geplande startdatum is er elke dag gewerkt, ondanks de Corona-crisis e.d. Onze badkamer kreeg na sloop langzaam aan zijn nieuwe uiterlijk, dit ging gepaard met veel precisie en vakmanschap. De badkamer is geworden zoals in de showroom besproken. Ook de oplevering is fijn verlopen zonder punten van belang. Onze mening: super Sanidrome-Huisman.

19-05-2020
Petra uit Gouda

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Prachtig”
Onze nieuwe badkamer is heel mooi geworden, vakkundig gemaakt en super mooi afgewerkt.

18-04-2020
Dhr. en mevr. Copsy uit Schoonhoven

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Goed en vakkundig”
Goed advies ervaren en meedenkende monteurs werkennauwkeurig en netjes

17-04-2020
Mevrouw Copsy uit Schoonhoven

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Fantastisch resultaat!”
De renovatie van badkamer en toilet is heel mooi geworden. Na alles uitgekozen te hebben in de winkel is een prima ontwerp gemaakt. In de praktijk is dit heel goed uitgevoerd waardoor het resultaat echt fantastisch is. De monteurs waren ook zeer professioneel en dachten mee waar dat kon en waren ook flexibel als iets toch beter opgelost kon worden. De badkamer en het toilet zijn zeer netjes afgewerkt en alles werkt zoals het hoort. Ik ben zeer tevreden met de service van Sanidrome Huisman en met het geleverde werk.

23-02-2020
Erik Roest uit Gouda

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Echt vakmanschap geleverd.”
Wij genieten dagelijks van onze prachtige badkamer en nieuwe toiletten. Werknemers zijn zeer professioneel te werk gegaan, lieten het huis iedere dag netjes achter en zijn heel beleefd. En Arthur is nog steeds welkom om een keertje mee te eten😉.

22-12-2019
Hans en Barbara uit Gouda

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Fantastisch vakwerk geleverd. ”
Bij de keuze/samenstellen van de materialen en inrichting van de badkamer en het toilet zijn we deskundig geadviseerd. Vervolgens zijn de werkzaamheden vakkundig en volgens planning uitgevoerd. Het resultaat is nog mooier dan we hadden verwacht.

11-11-2019
John uit Gouda

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Ervaring, kwaliteit en service.”
Flexibel, goede service en vakkundig personeel

15-10-2019
Kees uit Gouda

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Heel tevreden”
Een nieuwe badkamer is best een ingrijpende ervaring. Dan is het fijn dat je volledig vertrouwen hebt in de leverancier. En dat vertrouwen hebben we steeds gehad. Personeel is klantvriendelijk en je merkt dat goed onderling wordt gecommuniceerd.

11-10-2019
Jaap uit Gouda

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Denken met je mee en vakman in de uitvoering”
Huisman heeft in juli 2019 de badkamer met toilet en de aparte toiletruimte in onze woning vernieuwd. We wilden de badkamer seniorproof maken en het bad vervangen door een inloopdouche. De vorige badkamer is ook door Huisman gemaakt en heeft zo’n 30 jaar naar volle tevredenheid gefunctioneerd. Die goede ervaring was voor ons reden om opnieuw naar Huisman te gaan. Voordat we de opdracht gaven zijn we eerst gaan praten over de mogelijkheden. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, deskundig en praktisch met ons meegedacht en alternatieven aangedragen met vermelding van de pro’s en contra’s, bijvoorbeeld voor het materiaal van het wastafelblad. We kregen een helder verhaal over prijzen en mogelijkheden verteld, waarna een inzichtelijke en duidelijke aanbieding volgde. Nadat we de opdracht hadden gegeven kregen we een planning van het werk waarop we ook onze agenda’s konden afstemmen. Op de afgesproken datum gingen de mannen van Huisman aan de slag. Zorgvuldig en beheerst werd de oude badkamer gesloopt, bij ons een lastige klus door de dubbele tegellaag die moest worden verwijderd. Vervolgens de opbouw die degelijk en precies werd uitgevoerd. De medewerkers werken rustig en zorgen dat overlast die je altijd hebt van een verbouwing zo beperkt mogelijk is. Het resultaat is prachtig. We zijn heel blij dat we opnieuw met Huisman in zee zijn gegaan en kunnen Sanidrome Huisman aan iedereen aanraden: ze verstaan hun vak en maken een badkamer waar je gelukkig van wordt. Kortom; Denken met je mee en vakman in de uitvoering.

19-07-2019
Netty uit Gouda

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Het meedenken om een prachtige badkamer te realiseren.”
Deskundig personeel dat steeds opruimde, ons op de hoogte hield van de werkzaamheden en zeer nauwkeurig werkt.

13-07-2019
Ardon uit Gouda

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Heel secuur en netjes gemaakt. ”
We zijn zeer tevreden. De badkamer is prachtig geworden. De installateur heeft mooi werk geleverd.

24-06-2019
Rob uit Capelle aan den IJssel

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“Uitstekend werk in een heel prettige sfeer”
Gekozen we Renodeco van HSK wilden en ze daar ervaring mee hadden. Al in de showroom was er een klik: met veel geduld, kennis en koffie hebben we in drie sessies gezamenlijk onze badkamer ontworpen en uitgezocht. Het werk duurde wat langer dan geschat: bijna vijf in plaats van drie weken. Niet omdat het tegen zat, maar ik denk omdat er alle mannen erg vakkundig en precies werkten. Daar vroegen de gekozen spullen ook om. We hebben dus lang in het stof gezeten, maar de mensen waren plezierig genoeg om ons bij op het gemak te voelen. Het resultaat is wat we wilden: een superstrakke badkamer waarin alles werkt zoals het moet, makkelijk in onderhoud, en met het gevoel dat we altijd op Huisman kunnen terugvallen als er iets is.

09-04-2019
Jw uit Alphen aan den Rijn

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
Eerlijk, professioneel bedrijf, met een brede vakkennis, die zijn afspraken nakomt.

14-03-2019
anoniem uit gouda

8,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
Uitstekend

31-01-2019
Joke uit Gouda

8,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
Adequate informatie en showroom biedt goed inzicht in de verschillende mogelijkheden. Plezierige en gastvrije ontvangst met goede adviezen. Ook een nette en zorgvuldige uitvoering van de werkzaamheden.

10-01-2019
Jeroen uit Capelle aan den IJssel

8,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
Mooi, kwalitatief goed materiaal, fijn personeel, zowel monteurs als in de winkel. Fijn dat dhr Huisman af en toe poolshoogte kwam nemen. Goede suggesties gekregen. Het werk duurde een paar dagen langer dan gepland maar acceptabel. Werktijden van monteurs lijken kort (telt reistijd met werktijd mee?).

23-12-2018
J uit Gouda

8,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
Vakkundig personeel alles mooi en netjes afgewerkt Maar dat mag ook wel voor die prijs.

30-11-2018
hans uit moerkapelle

8,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
een prettig bedrijf om mee samen te werken en ook een mooi resultaat qua badkamer en toilet, prima bedrijf. Bij eerdere waterschade in onze vorige woning ook prettig en vakkundig geholpen.

21-11-2018
Harmannus uit Nieuwerkerk aan den IJssel

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
Per saldo een zeer goede ervaring waarbij met name het vakmanschap bij ons de doorslag gaf om met het bedrijf in zee te gaan. Goede voorlichting. Zeer prettige en kundig personeel. Prijs/kwaliteitsverhouding niet nader onderzocht. Ging ons primair om het vakmanschap.

19-11-2018
Ruud en Elvira uit Zoetermeer

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
De afspraken werden keurig nagekomen. Er werd netjes gewerkt en de communicatie was goed. We konden gewoon aan het werk en alles liep op rolletjes

20-10-2018
Sabrina uit Gouda

9,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“4 sterren: goede service, goed behandeld”
Heel fijn geholpen. Ze dachten mee met onze wensen en kwamen met een fantastisch resultaat!

20-09-2018
Henk G. uit Gouda

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen”
Goede voorlichting in showroom met goed uitgewerkt plan en ruime keuze uit voorraad. Bijzonder goede en vakkundige uitvoering van badkamer renovatie; verwijderen oude badkamer en inbouwen nieuwe. goede adviezen van en overleg met monteurs. Keurig afgeleverd.

14-06-2018
Marinus uit Gouda

10,0
Aanbevelen? Ja
Inrichting showroom
Assortiment
Personeel (verkoop)
Kennis en informatie
Advies/ontwerp/offerte traject
Prijs/kwaliteit verhouding
Levertijd
Personeel (monteurs)
Vakmanschap
“5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen”
Wij hebben het geheel enorm goed ervaren. De keurig nette monteurs Jaap en Michel geven wij een dikke 10! Mochten wij in de toekomst nog meer aanpassingen gaan doen in de natte cel dan gaan we weer naar dit bedrijf.