Bedieningspaneel zwart 250xVandaag de dag kan Geberit als Europees marktleider met trots terugkijken op 40 jaar ervaring met douchewc's. In deze vier decennia heeft Geberit de douchewc consequent verder ontwikkeld en geperfectioneerd. Het resultaat: elegante douchewc's voor elke behoefte en woonsituatie. Dit viert Geberit met een geweldige jubileumactie! Daarom ontvangt u tijdelijk bij aankoop van een Geberit AquaClean Mera Comfort of Classic douchewc het wandbedieningspaneel cadeau!

De bij deze actie horende jubileum actiecoupon krijgt u overhandigd bij uw Sanidrõme vestiging, als u een AquaClean Mera Comfort of Classic douchewc en het wandbedieningspaneel (wit of zwart) aanschaft. Om in aanmerking te komen voor deze actie vragen wij u de actiecoupon met de factuur naar Geberit te sturen. Het aankoopbedrag van het wandbedieningspaneel wordt binnen drie weken overgemaakt op uw aangegeven bankrekeningnummer.

Deze Geberit AquaClean actie loopt van 15 juni t/m 30 september 2018 en is alleen geldig bij de Sanidrõme AquaClean partners. U kunt de actievoorwaarden bekijken op de actiepagina www.geberit-aquaclean.nl/40jaar.