Whirlpools staan voor een persoonlijke wellness oase. Bubbels in een warm bad geven rust en ontspanning wanneer u maar wilt. Het positieve effect op lichaam en geest werkt ook door op de lange termijn. Villeroy & Boch heeft het bubbelen tot kunst verheven. De intense sensatie van een bubbelbad krijgt daardoor een extra dimensie. 

Actie:

Bij aankoop van één van de whirlpoolsystemen: Airpool Comfort, Hydropool Comfort, Combipool Comfort, Special Combipool Invisible of Special Combipool Active is één rechthoekig inbouwbad van Acryl of Quaryl® GRATIS gedurende de actieperiode 1 augustus t/m 31 december 2019. 

AIRPOOL
Het principe van een AirPool is gebaseerd op lucht. Sprankelende luchtbelletjes worden vanuit de bodemjets het bad ingeblazen en verdeeld. Deze bubbels zorgen voor een vitaliserende massage en maken vastzittende spieren los.

HYDROPOOL
In een HydroPool komen stevige waterstralen vanuit de jets in de rugzijde en/of vanuit de zijkant van het bad. Deze stralen geven uw lichaam en spieren een doelgerichte, krachtige massage en stimuleren uw stofwisseling.

COMBIPOOL
Deze alleskunner is de combinatie van eenAir- en HydroPool. Luchtjets en waterjets zorgen voor een complete massage van uw lichaam. Spanningen verdwijnen en uw doorbloeding wordt gestimuleerd. Een CombiPool biedt dus ontspanning en verwennerij van top tot teen!

Kom naar een van onze Sanidrõme showrooms en ontdek alles over whirlpools. 

De actie loopt van 1 augustus tot en met 31 december 2019. Kijk voor de actievoorwaarden op www.villeroyboch.com/poolactie