Sealskin

Met een Sealskin douchecabine doucht u zoals ú dat wilt!

De douche is een belangrijk onderdeel van onze moderne badkamer. Een hippe inloopdouche als eyecatcher of een functionele douche met cabine. Voor ieder wat wils met de Sealskin douchewanden -en cabines. Weinig ruimte in de badkamer, een schuine zijde of juist een extra grote douche? Sanidrõme Huisman adviseert u graag over de juiste grootte en vorm van de douche en uw specifieke wensen. Zoals profielloos of met een stevige greep(lijst), met helder of gekleurd glas, met draai-, nis- of schuifdeuren. Een douchecabine voor op een douchebak, douchevloer of badrand. Gesloten cabines of juist open inloopdouches.

Doorslaggevende details

Tussen alle mogelijkheden van de Sealskin douches is er één overeenkomst. Ze zijn ontworpen en gemaakt met oog voor detail. Omdat kwaliteit vaak voelbaar wordt in details. Glasvlakke scharnieren zijn zo’n detail; ze maken schoonhouden zoveel gemakkelijker. Of probeer eens hoe het auto close systeem werkt; voel de werking van de magneetsluiting. Kijk wat gesatineerd glas of grijs glas betekent voor uw privacy en voor de uitstraling van uw badkamer.

Veiligheidsglas is standaard bij Sealskin. Optioneel is Sealglas, een coating die glazen douchewanden beschermt tegen kalk, vuil en zeepresten. Dubbel voordeel: extra schoonmaakgemak en een langere levensduur. Een niet onbelangrijk detail is ook de ruime keuze in profielkleuren en glassoorten. Het wordt tenslotte wel úw ultieme douche.

Maatwerk mogelijk

Als maatwerk noodzakelijk of gewenst is, biedt Sealskin de oplossing. Of u de hoogte of de breedte wilt aanpassen, of er een schuinte nodig is of een uitsparing, Sealskin maakt het samen met Sanidrõme Huisman. Onze badkamerspecialist kan u hierover verder informeren.

De Sealskin douchewanden familie

Enkele succesnummers uit de zeer uitgebreide Sealskin douchewanden familie:

  • SOHO industrial interior in de badkamer van nú
  • Optix profielloos, minimalistisch en transparant, standaard met Sealglas en greep naar keuze
  • Optix inloopdouches uitbreiding Optix inloopdouches met robuuste plafondsteun
  • Sealskin acqua 5000 solide, strakke schuif douchedeuren tot wel 225 cm hoog met “soft open-close”
  • Sealskin princess 4000 onweerstaanbaar stijlvol met onbegrensde mogelijkheden
  • Sealskin gallery 3000 profielarm, modern design met verfijnde technieken
  • Sealskin multi-s 4000 verrassend veelzijdig, tijdloos, met unieke “soft touch” deurknop
  • Sealskin duka 5000: de ultieme combinatie van design en techniek

Een prachtige badkamer verdient een prachtige douche, zoals de vernieuwde pura 5000 douchewandencollectie. Het design van de Sealskin douchewand pura 5000 speelt de hoofdrol, maar let ook op de details. Zoals de magneetsluiting waardoor de deuren perfect sluiten. De fraai op het magneetprofiel geplaatste handgreep. Of de geavanceerde scharnieren die door UV aan het glas verlijmd zijn voor schoonmaakgemak. Kiest u voor de robuuste Sealskin pura met muurprofielen voor extra verstelbaarheid? Of toch voor de transparantie van de pura 5000 waarvan het glas direct aansluit op de muur? Welke uitvoering het ook wordt, met een Sealskin douchewand pura 5000 kiest u voor een douchewand van topkwaliteit en jarenlang doucheplezier. U bent van harte welkom om de Sealskin douchewanden bij Sanidrõme Huisman te ontdekken!

Alle Sanidrõme showrooms